Header

Endast Fem dagar till jul!
Idag har jag haft en ledig dag. Enda lediga före jul faktiskt, så passade på att fixa de sista klapparna och så hade jag en massa andra ärenden som jag fick avcheckat på sammagång. Hade bland annat en körlektion som hör till tredjeskedet, tog nytt passfoto, hämta papper från hälsovården och fixa en frisörtid (eller rättaresagt, pappa fixade 😂)

Fick typiskt nog inte klart allt i julklappsväg men vet i stortsätt vad jag ska ha köpt ännu, så slipper iallafall letandet.

Såhär ser mina paket ut i år - enkla, så som jag gillar dem bäst 🎁

Mysbelysning

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon Torsdag!

Att uppdatera varje dag tycks inte vara något för mig mera. Förut var det nästan som en rutin att sätta sig ner på kvällen och skriva ett inlägg, men nujust har jag en massa jobb och då kommer inte bloggen i första hand, inte heller i andra...

Nåväl. Det närmar sig julen med stormsteg! Julklapparna börjar vara på klart, i måndags var vi på sista julshoppingen till vasa. I Tisdags, på lucia tog jag in en gran i rummet, det om något höjde julstämningen 🎄

Vi har knåpat ihop ett pepparkakshus, dessutom riktit från början, ritat upp och skurit ut själv. Sen hör det ju till i December att fira ❤️ts födelsedag.

Förutom att försöka höja julfeelisen, har jag varit på babyshower, vi har varit på studentfest och även hejjat på Liam i idolfinalen!

En bra "början" på december, med andra ord. Och det blir bara bättre 😍

Likes

Comments