Header

Snart helg igen och jag har ännu inte hunnit uppdatera om helgen (ons-sö) som gick.
Hade alltså en helt ledig helg och den var bara för skön. Spenderades med favoriten och hundarna. Vi gjorde god mat, hälsade på 5 dagar gammal bebis, promenerade å bara tog de lungt 💛🍁🍂

Blir snart en matblogg 🙊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imorse hade jag en skön morgon med hundarna, fixade smoothie till morgonmål, städade och tvätta kläder, fick håret toppat av Emma och efteråt på promenad. Fixade kycklingsallad till lunch, eftermiddagskaffe med Emma och sen slutade Lukas jobb. Fixade middag tillsammans, tänade, bytte sänglakan och duschat.

Skönt att bara vara på två. Och dessutom en sådan helg och helt ledig ❤️

Matmatmat 🙊

Likes

Comments

Igår var det igen dags för bröllop, denna gång ingen mindre än min kära brors. Det var ett så vackert bröllop. Lyckönskningar till er ❤️

Likes

Comments

Hejhej,

Fick börja min lediga dag med att lägga mig ner hos kosmetologen, skönt! Senare idag får jag också lägga mig ner hos tandläkaren...mindre skönt.

Sen senast då? Jobbade hela helgen. I Lördags gjorde vi mat tillsammans med våra kompisar och på Söndag klippte jag Lukas hår. Inget märkvärdigare än så.

Nu har jag hursomhelst ledigt i två dagar, skönt efter en lång "putki".

Likes

Comments

När jag är ledig eller jobbar kvällskifte har jag nu i höst fått väldigt svårt att vakna före ca 9:30 tiden. Jag är en sån som helst stiger upp redan vid 7 för att få ut det mesta av dagen.

Men igår kom jag mej dock upp från moron och vilken bra dag det blev, bara för en sån liten sak.
For till stan från morgonen på lite ärenden, förde klänning till skräddaren, gick i affärer och shoppade lite. Gjorde mat i lugn och ro när jag kom hem, var på promenad, träna, städa, chilla, duscha. Sen for jag och Lukas till Kokkola för lite mer ärenden. Kvällen var lugn och stressfri.

|| Kanelbullar som jag gjorde i Tisdags || Vackra höstfärger || Lite citron och protein || Gårkvällens fina himmel ||

Likes

Comments

Godmorgon på er! Har ni haft en skön helg?
Min har varit riktit bra och jag har hunnit med en hel del fastän jag jobbade fredag morgon och lördag kväll fram till 22.
På Fredag for vi alla syskon inklusive partners till blivande herr och fru ut och äta och bowla. Efteråt hade vi myskväll och några lekar. På Lördag var det födelsedagskalas på schemat före jobbet. Efter jobbet for vi ännu å vara med våra vänner, så de blev en till sen kväll.
Igår, Söndag var en riktigt skön dag, vädret var ju bara för härligt. På förmiddagen cyklade vi till villan, drack kaffe och hjälpte till med vedplockning. Efter lunchen tvättade vi båda bilarna och var sen ut på en promenad.
Vill aldrig att detta vackra höstväder försvinner, bävar över att ens tänka på kyliga vintermornar, brr.

Likes

Comments