Header

Började Onsdagen med en morgonlänk. Efter duschen och lite mat fortsatte jag dagen med att sitta ute i solen tills jag for iväg med mamma till stan. Efteråt blev det en kvällskaffe tillsammans med Emma och sen överraskade killen mej och kom hit, bästa!

Idag trotsade jag förkylningen och for även idag på länk, känner att det inte var något bra val. Nåjaa, resten av dagen har jag mest bara slöat, kollat en massa youtube osv. Hoppas kvällen är lite mera händelserik om jag inte somnar vill säga.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Midsommaren firades på bästa sätt. På midsommarafton grillade vi och hade roligt med vännerna. På midsommardagen var vi rätt slitna och trötta, vädret gjorde ju sitt också så först mot kvällen for vi till villan å basta och simma. På Söndag bjöds det på bra väder och vi for alla redan på förmiddagen ut till villan, åt och hade det bra!

Nu ska jag fortsätta njuta.

Likes

Comments

I Lördags fick vi vara med när fina Ellen sa ja till sin Samuel, ett så fint bröllop och par! 💖

Nu ska jag äta upp morgonmålet och sen ska jag så småningom köra iväg till jobbet. Jaa, min sista semesterdag hade jag i torsdags.

Likes

Comments

Ett bra avslut på helgen med en cykeltur till villan, grillade hamburgare till middag och en skön kvällspromenad längs med ån 💕
Inkommande vecka jobbar Lukas längre bort, men har program för morgondagen och halva onsdagen. Så får hoppas dagarna går snabbt.
Önskar er en fin vecka!

Likes

Comments

Hejsan!
Sen senast har rummet fått sig en ommöblering, jag har klippt av mig håret och en resa har blivit bokad!

I Fredags var jag på en lång och skön morgonpromenad, hade hemmaspa och sen när killen slutade for vi iväg till kokkola.
I Lördags var vi till stan, åt årets första lösglass också. På kvällen var vi till villan och träffade också några vänner senare. En del fotboll på tv har det också blivit denna helg.

Idag är ju vädret lite mera behagligt så får se vad dagen för med sig. Ha en skön söndag! ☀️

Likes

Comments

Fick en så bra och minnesvärd helg!
Fredagen var full med program. Dimission i skolan, fotografering och fest på kvällen.
På Lördag hade Lukas sin examensfest och på kvällen var vi på studentmiddag. God mat och fint sällskap.
Tusen tack alla inblandade för en rolig helg!

Kombistudent och husbyggare 💕

Likes

Comments