Header

Idag har jag varit på ett sjukhusbesök, handlat mat och fixat en god lunch, tränat, bakat nyttiga chokladbollar, bokat tågbiljetter... Nu har jag fräschat upp mej med en dusch, ska plocka upp lite grejjer i rummet och sen sätta mig ner med min sjuka mage (som varit sjuk ända sedan igårkväll ) och vänta på att killen kommer från match. 😊

De va den Onsdagen de.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här ekar det tomt, minsann.

Sen senast har jag faktiskt gjort en hel del, men inget desto mer om det.
Idag var jag uppe tidigt så på förmiddagen hann jag plocka fram lite kläder till resan, vara på promenad och kopiera en massa papper... Efter lunchen lade jag mig ner på spikmattan och somnade en halvtimme.

Just nu faller det ner snö utanför fönstret 😩 lockar mer än vanligt att krypa ner under täcket.

Nåja, en liten flumuppdatering - bättre än ingen va.

|| Dagens mellanmål - bananplättar ||

Likes

Comments

Gårdagen fick ändrade planer, men den blev desto produktivare. Hann med en kort promenad, fixa några ärenden och tider, boka frisörtid, fixa examensklänning och vara med <3.

Torsdagsmorgonen har spenderats vid datorskärmen och nätshoppat, farligt. Så nu är några paket påväg hem till mig, en alltför dyr morgon blev det här. Kanske bäst att dra sig ut i solen istället.

Ha en underbar dag! 😘

Likes

Comments

Idag blev det en oplanerad sovmorgon, vaknade strax före 11 så fick äta lunch som morgonmål. Nå, skönt och nödvändigt att sova ibland 😉
Fortsatte eftermiddagen med en 7km promenad med hundarna. De va så skönt och varmt väder idag också. Älskar den här tiden på året! 😍
Ikväll har jag bara suttit och slöat å haft tråkigt. Ett serieavsnitt har jag kollat, inte mycket mer än så.

20 dagar kvar till Cypern

Likes

Comments

Har haft en jätte bra start på nya veckan, den här Måndagen var toppen! 😄

Packade väskan och startade pigga och glada mot Lappforsskogarna i morgonsolen.
Det var ett val jag inte ångrar att vi gjorde - utterleden var naajs 😍 Vi hade perfekt väder och underlaget var varken för vått eller för torrt. Sällskapet går inte att klaga på heller 😊

Ikväll fick jag hjälp av Lukas med att tvättat bilen, den blev så smutsig då vägarna var så blöta så fick tvätta upp den igen. Vi drack kaffe och åt glass ute på terassen i kvällssolen och sen for vi ut till fäboda. Så vackert.
Tacksam över allt och alla, livet e bra nujust! ♡

❤️

Likes

Comments

Helgen gick fort, som vanligt. Jobbade både Fredag och Lördag.
På Lördag efter jobbet for Emma och jag ut och köra, åt god mat vid Strandis och glass efteråt.
Söndagen började med morgonpromenad och biltvätt följt av kalas x2. Firade gammelfarmor som blev 90 år och sen vidare till stan för att fira Lukas mamma.

Likes

Comments

Igår, Onsdag meddelade jag E och vi for ut på en promenad. Det blev en lång promend eftersom vi båda hade så mycket att berätta. Efteråt drack vi kaffe och gameade (xD). Till kvällen blev det våffelmiddag.

Idag sov jag lite längre, duschade och hämtade sen examensmössan från skolan. De va tänkt att jag skulle å se på klänningar idag också, men de blev inte av så drog med mig E ut igen.

Alltså de e så skönt med promenader nu på våren. Fjärde dagen i rad för min del nu. De ger en så mycket mer energi också 🤗

Likes

Comments

Jag lever och mår, njuter av lediga dagar och ingen stress. Imorse var jag vaken och åt morgonmål redan före soluppgången. Tungt att stiga upp tidigt, men så otroligt skönt då man har en lång dag framför sig.

Åt morgonmål i lugn och ro, fixade lite i vår nyrenoverade toalett, plockade upp i rummet, var på ärende till stan, lång promenad, hälsade på farmor och farfar, hämtade paket osv.

Ikväll kom Lukas hit och så fick jag bytt till sommardäck på bilen 😊

I Lördags var vi även till Tammerfors en sväng och på Söndag var vi på 2års kalas.

Likes

Comments