Header

Har tänkt uppdatera flera dagar nu, men det blir aldrig av. Nya tag!

Ja hörni, alla studentskrivningar är över, praktiken är över och skolan är klar! Helt sjukt och overkligt, men en så skön känsla. Att man äntligen nått slutet av denna milstolpe. Flera gånger har jag haft känslan av att jag inte orkar kämpa ända fram till skrivningarna, men nu har jag dom plötsligt bakom mig.

Efter att ha stressat konstant i en längre period ska det vara så skönt att ta de lite lugnare och bara fokusera på jobb, hinna göra vad man vill och så vidare...Men först vill jag bli frisk från förkylningen som jag också tyvärr fått.

😀


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hade en jätte bra å skön helg, och vädret var ju super 😍

På Lördag steg jag upp tidigt och storstädade rummet. For sen på långpromenad med Emma och sen for jag till jobbet.
På kvällen kollade vi bara serie och tog de lungt.

På Söndag for vi redan en elva tiden till strandis, grillade, promenerade och bara njöt av solen. På kvällen åt vi sen middag vid Sesam.

En toppen helg och vi är redo för en ny vecka! 😊

Likes

Comments

Så skönt med Fredag och helg! Jobbar dessutom endast Lördagkväll.

De var ett tag sen sist, än en gång.
Något riktigt speciellt har väl inte hänt. Börjat på praktik (en vecka kvar), fått fortkörningsböter, haft modde och engelska skrivningar. Sen de vanliga som inkluderar jobb och sånt.

Idag, Fredagen till ära, hade jag engelska skrivningar. Det borde ha gått helt okej, enligt vad jag kollat av resultaten så det är skönt. Har varit så nervös över just engelskan.

Ikväll har vi fixat god mat bestående av lövbiff & franskisar, och sen träffat L's kompis.
Får se vad resten av kvällen och helgen har att erbjuda.
Trevlig helg! 😊

Likes

Comments

Ny månad, då passar det fint med ett blogginlägg 😉

Sitter just nu nyvaken i soffan och dricker kaffe mellan lurvbollarna. Sportlov har jag just nu, men får kalla det mera arbetslov.. jobbar heela veckan fram till Lördag. 💰

Mamma och pappa är hemkommna från resan och i Onsdags, sådär dagen före, var de en hel del jag ville få gjort. Så börja dagen med morgongym, skottade snö på hela gården, städa hela huset, tvättade flera maskiner tvätt osv. och sen på kvällen fick jag besök av killen.
De var en bra dag enligt mig och träningen för dagen fick jag minsann.


Ha en skön Tisdag och njut av vädret! 💐

Likes

Comments