Header

Godmorgon Tisdag ❄️
Skoldagarna bara minskar och jag har endast 4 lektioner kvar, utspridda på 3 dagar! Sen efter sportlov tre veckor praktik och så är det ö.v.e.r. Heelt sjukt!
Dagarna går åt att leta klänning och så väntar jag på att motivationen för lite läsande ska hitta till mig också, har ju trots allt tre skrivningar kvar.

Helgen gick fort, jobbade både fredag & lördag. På Söndag åt vi god mat och på kvällen blev det fotbollsmatch och tårtbak.

De va de, ha en fortsatt bra vecka!

|| Super goda-nyttiga chokladbollar ||

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er. Nu är 2/5 skrivningar avcheckade, textkompetens och engelska hörförståelsen.
Efter dagens skrivning handlade jag, for hem och laga mat och baka. Nu borde jag tvätta kläder och städa rummet. Får agera hemmafru då mamma och pappa är borta.
Ha en superbra vecka!

Har blivit usel på att fota och har inga nya bilder sen sist, sry.

Likes

Comments

Helgen var kort. Vi hade öppet hus i skolan på Lördag och efteråt kollade jag Lukas fotbollsmatch. På kvällen var vi på en riktigt bra konsert med Måns och KAJ, (dock kunde arrangemanget ha varit bättre). Igår hann vi vara på kalas och på kvällen hälsade vi på hos L's syster.

Idag har jag endast lektion 14:30, skönt
Jaa i Fredags bokades även en resa till våren, najjs!

Likes

Comments

Redan onsdag och snart helg igen!💃🏼
Veckan började bra med "ledig" måndag, gjorde skolarbeten hemmifrån och var på promenad i ett soligt vinterväder... Tisdagen var en kort skoldag som gick åt att fixa skyltfönster och idag har vi fixat powerpoint presentationen till slutarbetet. Så riktigt sköna och lugna skoldagar helt enkelt, men det behövs. Efter den här veckan blir det antagligen stress, eftersom bland annat studentskrivningarna kör igång nästa fredag 😱

Likes

Comments

Varit ute på isen, käkat mr banks, studiebesök till Vasa, jobbat, skrivit klart slutarbetet, Vuokatti...

Den här helgen har varit riktigt bra. I lördags var vi till Vuokatti. Två år sen jag stod på brädan sist så riktigt roligt å med trevligt sällskap och toppen väder blev de ju int sämre heller 😊🏂

Likes

Comments