Header

Har haft en bra helg. I fredags fixades skyltfönster i skolan. På kvällen var vi hos L, han for senare på träningar och sålänge kollade jag film. På Lördag var det begravning och efteråt jobbade jag till 22. Jobbade 12 - 16:30 på Söndag. Efteråt hämtade vi mat, kollade en dokumentär och sånt.

Idag skrevs det på slutarbetet, börjar snart se slutet wohoo 💃🏼 Hade en lektion i skolan, kom hem, har chillat städar och tvättat lite. Ikväll ska jag försöka mej på att träna, förkylningen håller ändå på att ge med sig få se bara om nacken orkar.

Ha de bra så hörs vi!

Sällan jag äter Friends, tror inte jag varit dit fler än fem gånger sen de öppnade 🙈

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som bäst är jag väldigt förkyld, snuvig och täppt näsa, men har haft många bra dagar, varit mycket med L och varit på flera promenader. Idag har jag hämtat ut två paket och haft en skön skoldag.

Igår var jag med om en ordentlig dikeskörning, som tur blev det inga värre personskador än nack -och ryggont och en ordentlig huvudvärk igårkväll. Bilen blev dock skrot. Får ändå vara glad över att det gick så bra som det gick!

Ikväll ska jag ta de lungt och hoppas att jag snart slipper förkylningen och att nacken blir böttre - träna är vad jag skulle vilja.


Likes

Comments

Har blivit väldigt glest med inlägg den senaste tiden. Hade tänkt göra någon typ av årsresume/sammanfattning av 2015, tror dock det får lämna för i år, det tar tid och eftersom jag böt telefon så har jag inte många bilder nära till hands.
Men kan konstatera att 2015 var ett helt bra år, men stressigt och rätt så jobbigt. Fick iallafall ett bra avslut på året och 2016 har inte kunnat börja mycket bättre. De är väl huvudsaken 😊

Minusgrader har vi så det räcker och idag började skolan igen, med en kort dag.
Hoppas ni har de bra och frys inte ihjäl! 😘

Likes

Comments

Gott Nytt År!

Hade en riktigt bra julhelg. Som gick mest i ätandets tecken och firades med familjen, släkt och en hel del fina människor. Precis som de ska va!
Jag hade en 6 dagars "jobbputki" före julen, även 3 dagar före nyår, så nu är det skönt att ha lite längre ledigt.
Förutom allt julfirande, jobb, nyårsfirande osv har vi även, tyvärr haft två stycken dödsfall i släkten under julhelgen ❤️

Nyårsafton igår blev också super och det nya året har börjat på bästa vis, så ingenting att klaga på 😊

Likes

Comments