Header

Har haft en bra dag. Haft fysik, två lektioner visuell marknadsföring varav en spenderades i stan och andra lektionen skrev vi klart ett arbete. Lunchade i stan med Elaine och Pernilla. Hade håltimme och fixade klart en distansuppgift och sen en mattelektion på slutet.
Slappade bara när jag kom hem, pratade en stund med en barndomsvän, skurade upp bilen, försökte läsa på engelska prov (det gick inte) ...och nu ska jag sova så jag orkar med praktik imorgon.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har haft en riktit bra helg!
På fredag for E och jag spontant iväg mot Nykarleby för att käka mat, supergott! Sen körde vi på där en stund, sen tillbaka mot stan, Larsmo, jaa typ överallt.
På Lördag bakade jag på dagen, på kvällen kom några släktingar hit på (födelsedags)kaffe. Roligt, då man så sällan träffas.
Senare på kvällen for jag iväg mot stan och kom hem sent mot morgonen. På hemvägen var det nära att gå illa då ett rådjur hoppade upp ur diket och ut på vägen...

Idag har jag bara tagit det lungt, mått dåligt och haft riktigt sjuk mage ända sen igår, men får hoppas det går om snart... for iallafall med Emma på vår söndagspromenad ganska sent ikväll. Nu ligger jag under täcket och ska snart försöka sova. Ny vecka väntar. 😊

Likes

Comments

Har haft en riktigt bra födelsedag! Körkort, många grattisar & fina presenter osv. Tusen tack allihopa! 😘

//Ursäkta bilderna, men bjuder på dom//

Likes

Comments

Tjohejj!
Hörni, fatta känslan de e freedag. Men ännu bättre, höstens skrivningar är över. 😃 Vilken lättnad alltså. Känns plötsligt så mycket bättre och blev med ens på så bra humör.
Denhär dagen har jag väntat på länge, eftersom jag vetat precis hur mycket jag kommer ha att göra ända till 18.9, kalendern har varit full. Men nu lugnar det ner sig. Fastän jag har en del skoluppgifter, gör det mig faktist ingenting, det är inget mot vad det varit nu.
Japp lite fredagsfunderingar 🙊 Nämen, ha en riktit fin helg allihopan! 😘

//Händerna på vift på sista bilden, men de bjuder vi på//

Likes

Comments

Måndag igen, känns helt okej. Dehär 9 sista dagarna minskar ju också.
Hela September har jag haft så mycket som helatiden borde göras, men så lite av de som faktiskt blir gjort. Så lite tid och ork. Vet int var man ska börja å vad man ska lägga tid på. Igår fick jag faktiskt gjort en läsförståelse inför fredagens skrivningar. Stolt, de börjar ju smått gå framåt.
Vi får ta en dag i taget å ta så som de kommer - å hoppas på de bästa. Som tur finns de ju en del bra stunder här i livet å.
Ursäkta för klagoinlägg, men såhär står de till. Hoppas ni har de bra 😘

Likes

Comments

Vart flög den veckan? Hann inte riktigt med i svängarna här, men klagar inte 😄
Den här veckan har jag suttit med skoluppgifter och läxor i stortsätt varje dag, ända sen jag kommit från skolan till att jag gått och sova.
Förutom det har jag varit till halkbana, haft skolfotografering och praktik.

Igår drog jag mej ut på en (tung) löprunda. Den var välbehövd, mellan allt skoljobb.

Idag hade jag 3 lektioner i skolan. Sen var jag och övningsköra, till Kokkola denhär gången. Det gick bra och så roligt!
Nu tar jag helg 😍

Sen sku ja int klaga över att vara här var min bror mfl är nu 👆🏼😁

Likes

Comments

Hade en bra och skön helg! Den avslutades med en söndagspromenad med Emma och en hög skoluppgifter.
Idag började studentskrivningarna, finska hörförståelse för min del. Svårt att säga hur det gick, men hoppas ju att det gick nåsånär bra 😊 Nujust väntar jag på att Engelska lektionen ska börja (och ta slut så fort som möjligt) så jag får åka hem.

Ha en fortsatt bra Måndag!

Likes

Comments

Så skönt med helg, dessutom en helt ledig sådan! 😍
Hoppas på något kul. Trevlig helg finisar 😘

Likes

Comments

Första September, som jag väntat på denna månad, nu börjar det kännas nära.
Studentskrivningarna är också strax om hörnet, börjar få smått ångest och känner mej dum som inte ens börjat läsa ännu. Lycka till säger jag bara.

En helt bra Tisdag har det varit idag. Dissade kållådan i skolan och lunchade på Saigon med två vänner, gott. Imorgon börjar jag min LiA också.

Ha de bra 😘

Likes

Comments