Header

Hejsan!
En till månad, Juni håller på att nå sitt slut, likaså semestern. Smått surt att kolla väderleksrapporten för vad ser man? huur många klarsolar som helst resten av veckan och dessutom lite varmare. Kan konstatera att jag inte direkt haft tur med vädret under de här fyra veckorna...fast det kunde ju faktist ha varit värre. Tacka kvällsskiften, kanske jag ändå hinner njuta lite av vädret 👊🏼
Nåväl nog om väder, min sista lediga dag har varit riktit bra, (bortsett från några sämre stunder).
Började med kaffe och prat hos grannens följt av akut korttillverkning. Kom hem, switchade om till lite bättre kläder och direkt till stan. Mötte upp födelsedagsbarnet, Olearys och gick i de få affärer som finns här i stan. Kom hem strax före 7, kollat Allsång på Skansen. Klockan börjar igen närma sig 12 och jag borde sova.

Grattis än en gång på 18-årsdagen Pernilla! 💝

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er,
Hoppas ni haft en bra helg.
Idag har vi firat mormor hemma hos oss med grillat och tårta. Fick igen uppdraget att fixa tårtan, som också denna gång fick godkänt.
Härligt sommarväder har det också varit, på bästa sätt alltså.

Tyvärr inga andra bilder än tårta, men jag tror ni klarar er :)

Likes

Comments

Var till stan idag och bland annat handla mat och in till några mindre affärer. På samma gång var jag och köpte en ny springjacka som jag länge varit i behov av. Så ikväll blev det en 7km's runda (för att 'testa' jackan), efteråt också lite styrka.
Det om det. Gonatt i förväg.

Likes

Comments

Igår städade jag lite, tvättade, bytte sänglakan...jaa, sånt som behövs. Kvällen blev bra med bland annat en solig löprunda tillsammans med en massa mygg 🙉 lite serie tittande, prat osv. En sen natt blev det (än en gång).

I morse var det tidigare väckning och hela dagen har spenderats i Vasa. Jag är på min sista vecka av semestern, så en liten trip passade bra då jag inte gjort mycket annat än varit hemma.

Nu ska jag ännu kolla ett (eller flera) avsnitt före jag tar natt. Ikväll känns faktiskt ögonlocken lite tyngre än annars. Kanske beror på den korta nattsömnen och att ha tållat på i butiker hela dagen.

Gonatt!

|| Endast två bilder från igår ||

Likes

Comments

Idag har varit en riktigt lat dag. Sov jätte dåligt inatt och vaknade sent. Kändes som hela dagen blev förstörd, men imorgon ska jag få gjort mer.
Igår rök annars över 5cm av mitt hår. Trivs verkligen inte med kort hår, men det behövdes minsann. Får hoppas att det växer snabbt.

Sådär fint halv lockigt-nyvaken frisyr 😆 Dessutom sjukt bra kvalité.

Likes

Comments

Midsommar firades ute i Larsmo skärgård med en bunt människor 🌸

Likes

Comments

Hejsan.
Det blev en några dagars paus här. Sen sist har jag bland annat varit till ett vackert ställe vid vattnet med E, solat lite och fixat tårta åt bror som kommit civil. Bara en bråkdel, men enda bilderna jag hade som går att sätta ut här.
Hoppas ni har det bra!

Likes

Comments

Måndag. Min första riktiga semesterdag. Film. Sol. Sommarvärme. Röd. Musik.

Några ord som beskriver min dag.
Satt ute en stund på eftermiddagen då solen tittade fram. Sommarvärme! Jag tänkte inte riktigt på att det var Juni och solen är starkare än i Mars. Jag satt såklart ute i en t-shirt, så nu har jag en riktigt vacker bränna 🙈 (dock mera röd) 

Imorgon lovas också bra väder på förmiddagen, gäller att stiga upp tidigt då, så bäst att börja sova 😉
Det här börjar snart gå över till en väderblogg, jag är medveten om det. Gonatt.

Likes

Comments