Header

Klockan 10 imorse traskade jag iväg till jobbet i -13 grader, kallt men uppiggande som vanligt. Jobbade till 17:30, gick hem åt middag och sen for jag till gymmet på ett pass pump.
Nu sitter vi bänkade framför Mandelmans, nyduschad med lite kvällsmål.
Alltså känslan efter ett träningspass 😍

Hoppas du haft en bra dag 💐

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Min vecka började, än en gång med sjukskrivning. Ska det bli tradition? Nånej. Denhär gången var jag halft inställd på det, eller jaa... Hade iallafall tid hos kirurgen med min så kallade ganglion på handleden, som hängt med flera år. Hade egentligen bara väntat mig ett besök för att sen se hur vi skulle gå vidare. Men ingrepped gjordes direkt och den blev punkterad.
Så efteråt lunchade jag med mamma, var på promenad i det underbara vädret och sånt.

Till middag blev det kött och till det gjorde jag en vitkålsgratäng som blev riktigt god! 😋

I Söndags bjöd mamma på mat, vi hälsade på farmor och farfar och en längre promenad i bitande kyla avslutade helgen.

Likes

Comments

Gokväll
Lördagkväll, vilket betyder mellomys. En god middag i magen från tidigare ikväll, då killen hade fixat mat till jag kom hem från jobbet. Har jobbar låång skifte idag, så det var guld att komma hem till.
Igår före jobbet lunchade jag med Pernilla, det är också alltid lika guld att få träffa henne. Vi träffas så sällan, men när vi väl gör det har vi en massa att prata och catcha up. Så glad över att ha en sån vän och då vi är så lika... ❤️

Likes

Comments

Onsdag, vändag och måendet är bättre! Efter frukosten for jag ut på en skön längre promenad med podd i öronen, för att andas lite frisk luft. Det var ju verkligen också så friskt och härligt väder, fågelkvitter och allt.

Sen har jag ätit lunch, torkat damm och plockat undan, duschat och ställt mej. Hällt i mej några deciliter kaffe medan jag blättrat i nya tidningen och kännt solen nästan värma genom fönstret.
Härligt! 💐 Nu ska jag iväg på jobb. Ha en fortsatt fin dag, hörs!

Likes

Comments

Hej
Ja hörni alla dagar blir ju inte som tänkt, men såhär hade jag absolut inte tänkt starta min vecka... Jag skulle ha haft ledigt ännu en dag, och hade planerat den till punkt och pricka för att hinna med allt. Jag skulle äntligen träffa E som jag inte sett på en evighet, springa ärenden och fixa ett par grejer, träna osv.
Vaknade i vanlig ordning vid 7:30, åt en god frukost i sällskap med nyhetsmorgon och var allmänt glad och taggad för dagen och veckan.
Men hur allt kan ändras snabbt... började känna av smått illamående men ignorerade halft känslan och ställde mig ändå iväg för att avbocka ärenden. Ca 1h klarade jag av, då fick jag ge upp. Sen resten av dagen och kvällen låg jag raklång i soffan, fick avboka allt, kunde varken sitta eller stå, äta eller knappt dricka. Kastade upp. Usch vad man kan bli led, men sånt är väl livet och sånt får man ta ibland.
Imorse mådde jag bättre, så gav mig ut för att få lite frisl luft. Men under dagens lopp har måendet igen försämrats så jag fick nog lämna i soffan idag igen 😓

Likes

Comments

Hej på er!
I helgen hade jag ledigt, vilket var riktigt skönt! Inplanerat var en "shoppingdag" med de andra damerna på lördag. Sen bestod resten av helgen av skön hemmakväll, hämtmat, kalas, chill, promenad... Jaa men ett par välbehövda och välspenderade lediga dagar helt enkelt med fina människor runtomkring! 🌼

En skön och lång söndagfrukost framför nyhetsmorgon. Följt av en promenad. Kalas med nära och kära. Och som avslut hemmagjorda fettisbullar.
Jag som alla andra gillar ju också semlorna. Men tyvärr kan jag ju inte äta de "vanliga" från butiken. Så som vanligt prövade jag mog fram till såna som passar för mej och visst blev de semlor, och bra betyg fick de också!

Likes

Comments

Gokväll
Helgen kom och gick. Var somsagt ledig Fredag, jobbade långskifte lördag och ikväll hade jag stängning.
På fredag fortsatte jag fixa lite här hemma, promenerade med hundarna och hade tid hos kosmetolog. På kvällen svepte jag ihop "lite bättre" runebergstårtor lagom till mamma och pappa hämtade hundarna.
På Lördag efter jobbet hade bror födelsedagskaffe. Var väldigt trött efter bara några timmars nattsömn och en lång jobbdag, så det blev en ganska tidig kväll.
Frukost, god lunch, chill och jobb beskriver söndagen.
Imorgon är jag ledig, men har tid till en undersökning på moron. Få se då...
Hoppas ni haft en skön helg, Gonatt.

Likes

Comments

Hej!
En välspenderad ledig dag på alla sätt! Veckohandlat, fixat hemma, införskaffat lite fler blommor, ärenden, caféat med mamma, promenad med hundarna, kokat, bakat osv.
Såå himla skönt med lediga dagar, men varför ska de kännas så korta?
Men hursom känns det som jag fått mycket uträttat för en gångs skull 😊
Fortsätter imorgon.

Likes

Comments

Go'kväll
Klockan börjar redan vara läggdags, men bara en snabb update. Dagen började med blodprov. Fortsatte hem och käkade frukost, hade ett en tid 10:15 som räckte två timmar. Snabbt hem för att äta lunch och sen vidare på jobb. Kom hem och nu har jag äntligen fåt andas i soffan ett par timmar. Dagen har suttit i ett.
Imorgon har jag morgonskifte, träning på kvällen och sen får jag vara ledig två dagar 😍
Gonatt

Likes

Comments