Åkte till Stockholm med vännerna och hade en underbar tid med shopping och mat,. Vi åt middag på Griffins steakhouse och sedan spenderade vi resterande del av kvällen på Grand Escallier. Oerhört tacksam att ha min lilla familj. 

Love, EM 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag fick jag hem min Mason Pearson junior nylon och svinhårs borsten..

Jag är förälskad! Den är helt underbar att borsta håret med och den sliter ingenting när den reder ut svåra tovor. Håret känns lent och fräscht efter då borsten för ut hårbottens oljor ner i längderna. 

En Mason Pearson borsten är på den dyrare sidan och en investering ,men absolut värt pengarna pågrund av hur den vårdar håret och  dess hållbarheten. 

Love, EM 

Likes

Comments

Höstmys i Stadsparken med kaffe och trevligt sällskap. Bättre kan det ju inte bli, eller hur?

Likes

Comments

Inte den mest fancyklädda personen du kan se på gatan, men lördagar är lazy days, iallafall för mig. Idag har jag fixat böcker till min distanskurs som börjar på måndag och gjort ärenden på stan, det har inte vart mycket roligare än så. Sen köpte jag vitaminer och mineraler för min konstanta trötthet och jag håller tummarna att det blir bättre. Sedan bar det av till mor min och vi gjorde den godaste laxpastan och vitchokladmousse toppad med passionsfrukt till efterrätt!  

Jag hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag. 

love yá / Em

Stickad tröja - Bikbok / Jeans - Gina Tricot / Skor - Dinsko / Bomber - lånad av kusinen


Likes

Comments

​Haft en underbar vinkväll med brudarna som också det också ingick en massa härlig frukt och ost i. Jag kände bara hur mycket jag behövde det här, en lungkväll med bästa brudarna, vin och sen kanske vi korkade upp en champagne lite senare på kvällskvisten! Helg mitt i veckan, varför inte? 

Hoppas ni har en lika bra tisdag som jag och att veckan blir fantastisk!

Likes

Comments

Mys dag igår med sovmorgon och lunch med hjärtat.

Gårdagen var harmoni. Började med sovmorgon och sen lunch med hjärtat. Idag kommer det inte sämre när två av de bästa tjejerna kommer över för en vin och ost kväll. Kan det bli bättre?

Likes

Comments

Kaos i lägenheten, lat som vanligt och inte orkar städa! Fy på dig Emelie, skärpning! (förklarar kaoset i bakgrunden) 

Jobb mot kvällen står på schemat dena underbara lördag. Ska också möta upp min kära syster och vara lite kreativ med en kurs i typografi som hon har lurat med mig på. Hoppas ni har det lika bra som jag under helgen! 

Likes

Comments

Jag kommer inte upp på morgonen längre som jag gjorde förr när jag tränade kl 6 och var fit for fight kl 9. Nej, nu kommer jag knappt upp kl 10 och då har jag varken tid för träning eller känner mig så fit for fight. Måste skärpa mig och vi får se om jag lyckas bättre imorgon. 

Nog om min icke existerande morgonrutin och mer om dagens upplägg som består av jobb och letande av papper jag har tappat bort. (inser ni hur odisciplinerad och oorganiserad jag är) Vi kommer också trycka in lite mat någonstans mellan kunder och hetsigt letande. 

Likes

Comments

Efter jobbet igår jag gick och en vän/arbetskollega ut och tog en sen middag. Jätte trevligt och maten var supergod ( åt gräddkokta musslor ) Detta räknades också som ett litet hejdå innan han åker till Tokyo.

Likes

Comments

Jag måste bikta mig! Jag är en av de lataste, morgontrötta och sega människor du kan träffa. Så jag tackar och bockar gladeligen när en snygg vit bomullsskjorta rullar förbi i mitt synfält, men jag är också en perfektionist ut i fingerspetsen med ett vist överseende. 

För mig att leva utan den 'perfekta' skjortan (som också är ett livslångt mission pågrund av att ingen skjorta är DEN skjortan) är som att leva utan vatten. Let's face it: Det händer inte. Det som händer däremot är att man är mycket exalterad över GANTs nya klassiker. (OBS! tyvärr inte skjortan jag bär) och kommer utförligt och nyanserat observera och utvärdera skiten ur passformen. 

Vi håller tummarna. 

Likes

Comments