Mamma och pappa fick en tidig julklapp av mig och mina syskon en familjefotografering och nu har vi fått hem bilderna! Vi blev super nöjda tårarna bara rann på mig när jag satt och kollade igenom alla bilder, de är så roligt att vi äntligen har kort där hela familjen (cirkusen) är med på!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter att ha renoverat hela sommaren så är äntligen hallen KLAR!!! Det är såå skönt att de är klart, jag hatar att bo i kaos men nu är de över.

Före

Efter

Likes

Comments

I torsdags blev de en sväng till Lycksele för att skaffa lite mer bläck på kroppen och sjukt nöjd blev jag!! Det var lite jobbigt att jobba igår för handen har varit så svullen och är fortfarande ganska svullen men det är såå värt de! Så nu är äntligen min sleeve klar, ska bara dit en gång till i januari å skugga lite till innan de blir å börja på nått annat!

Likes

Comments

Idag har jag haft 3 olika träffar på sjukhuset. Det började med ett besök hos arbetsterapeuten sen kuratorn och sist ett möte med en sjuksköterska för att diskutera adhd medicin. Vi kom fram till att jag ska sluta med den eftersom jag har blivit så himla arg och irriterad jämt och så har sömnen strula rätt mycket också. Så nu är de bara att vänta på att få träffa en överläkare som ska hjälpa mig att hitta en annan medicin som passar bättre.

Likes

Comments

Har hunnit med mycke idag, började me jobb på förmiddagen sen blev de hem å ut med hunden innan mamma kom och hjälpte mig att skruva ihop tv-bänken efter det blev de middag hemma hos mamma & pappa.
När jag kom hem därifrån så började jag att måla om tverumsbordet och fixa de sista i trappen. Och jag vet inte va jag har gjort eller om jag va satan själv i mitt förra liv för de går aldrig bra när jag gör nått.. för nu när jag skulle ta bort maskeringstejpen från trappen så följde färgen me!!?! 😤 blir så trött på sånt där nångång kan de väl gå bra iaf men nä tydligen inte.. men de är väl bara att ta fram all färg och alla penslar igen å börja måla.

Likes

Comments

Har inte varit en sån bar helg i helgen. Min adhd medicin tog slut så jag har haft sjuka humörsvängningar nog för att jag kanske har de ändå hela tiden 😳😅
Jag har iaf varit på Ikea i helgen också och äntligen köpt en TV-bänk!!! Så nu har jag snart ett tv-rum igen! Det blek självklart en massa andra grejer jag köpte men det känns ändå som att jag skulle ha varit dit en sväng till.
Det har varit en lugn kväll här hemma, Isac har varit förbi så de blev en film å massa chip. Imorgon så står jobb på schemat men jag har en tidig tur så jag slutar 12.30 så då blir de att skynda sig hem och försöka få klart allt i tv-rummet och hallen! Jag har bott i renoverings kaos och utan tv-rum hela sommaren så de ska bli såå skönt när de blir klart!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Det har varit en ganska lugn dag idag. Vaknade runt 9 med feber så jag klev bara upp och gav Folke mat och släppte utan han innan jag gick och la mig igen. Sen vaknade jag runt 12 igen och kände mig lite piggare så då vare bara att kliva upp och fara och handla med mormor. Jag var också ner på vårdcentralen för att hämta medicin men då var alla pensionärer i hela kommunen där så jag vände bara och gick ut igen.. Nu på eftermiddagen så kom min lillebror Viking och hälsade på innan han skulle iväg på UG med sina kompisar. Kvällen blir nog ganska lugn här, hade tänkt fortsätta måla i trappen men jag fick en öppning på förskolan imorgon så tror jag skippar de och lägger mig i sängen och kollar på serier ist.

Likes

Comments