Det är nämligen så att jag är med och deltar i Nicole Falcianis julkalender och idag lottar hon ut produkter från Elizabeth Arden! Har planerat att ge de till min mamma i julklapp. Hoppas jag vinner! Vill ni också vara med och tävla kan ni höra det HÄR!

#nicolexmas

PUSS OCH KRAM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår spelade vi fåran sista seriematch för i år. Vi förlorade tyvärr med 1-3. Så kan det vara, vi hade allt spel hela matchen, de hade 3 chanser som de gör mål på och vi brände våra. Skittråkigt, men fotboll är orättvist. Lyckades göra 1 mål i första halvleken då jag skruvade in bollen från hörna direkt i mål, gissa om jag blev glad?! Här är lite bilder från det gångna fotbollsåret.

Likes

Comments

Såg nyss att Nelly.com har en enorm rea på gång! Vill klicka hem så mycket! Det är nästan halva priset på väldigt mycket, även märkesgrejer! Ett anastasia countour kit för endast 381kr! KAP. Här är några av mina favoriter.

Till fest/middag

Hur fin är inte denna svarta klänning? Eller den blå? Båda passar perfekt till nyår! Skorna är ju to die for, funderar på om jag ska köpa de eller inte...

Till vardags

Sugen på en ny skolväska? Eller varför inte ett par slip-ons? Sjukt snygga, och dressen är ju dröm.

Jackor

Perfekta höstjackorna! Lite kyliga kanske, men med en varm halsduk och en lite tjockare tröja under så är det inga problem. Har sett att Gina Tricot även fått in fuskpälsjackor i rosa/svart. Är sugen på en rosa/beige nämligen, har redan en i svart. Länkar de i ett annat inlägg isåfall, kram.

Likes

Comments

​När jag vaknade imorse kände jag hur kroppen vart HELT slut. Har 0 energi. Hade match i helgen och det känns verkligen, träningsvärk, skrapsår, blåmärken, trött. Bestämde mig därför för att vila idag och vara hemma för att orka resterande dagar denna vecka. Missar inte så mycket i skolan just idag heller då vi har träning, engelska och psykologi. Mina lättaste ämnen. Gjorde därför en ordentlig frukost med oboy, frukt och müsli med yoghurt, inte den nyttigaste kanske, men god. Tänkte efter det ta tag i lite plugg och städning för att sedan unna mig en ansiktsmask och fixade naglar, kram.

Likes

Comments

Jag säger bara två ord om kvällarna, HELT MAGISKA. Ord kan inte beskriva hur BRA Justin Bieber är. Är så så så glad att jag hade biljetter till båda konserterna, hade haft ångest annars! Har varit på alla hans konserter i Sverige hittills. Energin i hela arenan var 1000 gånger bättre andra kvällen än första, framförallt Justins energi! SÅ härligt då allt blev mycket bättre och roligare. Sitter just nu och lyssnar på hans låtar och laddar över videos från kvällen till Flickr, raderade hela min telefon för att kunna filma utan snapchat.

​Tog nästan inga bilder, filmade mest. De jag tog var ju inge vidare och glömde spara de jag la upp på snap andra dagen... :(

Likes

Comments