Go´Day mates!

Nu är det onsdag igen och de senaste dagarna har det inte hänt så mycket. Denna veckan som är nu är G och L här, min värdpappas två döttrar, så det är full rulle mest hela tiden. Speciellt nu... när man inser att de inte är så vana att umgås såpass mycket som de har gjort denna vecka. För de är väldigt gnälliga och lite retsamma med varandra så det har allt blivit en och annan sur min och till och med en liten tår. Alla tre älskar att spela sällskapsspel, men speciellt J och L är väldigt dåliga förlorare så det tar inte lång tid innan det börjar gnabbas över någonting, haha! Det är i de stunderna jag känner: oj va skönt att jag hittade en familj med bara ett barn.

Tjejerna åker hem på fredagmorgon och sen åker min värdfamilj till Fiji på söndagen. Helt ärligt så längtar jag lite tills dess så att jag kan göra allting så som jag vill. Jag kan äta när jag vill, jag kan gå och träna när jag vill, jag kan läsa bok när jag vill och jag kan helt enkelt ge mig själv lite egentid. Dock kommer vi ha en house sitter här (haha... detta kommer så bli ett roligt minne) som ska ta hand om hundarna. Men henne behöver jag inte förhålla mig till lika mycket. Ni kommer såklart få uppdateringar om hur de dagarna ser ut och hur jag känner/tänker undertiden hon är här. Haha, så det blir något att se fram emot.

Nu ska jag ta en lite eftermiddags nap och sen gå ut och se vad de andra håller på med. Ha det så fint så hörs vi snart igen <3

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229