Varvar med jobb och vab

#bestofnouw #nouwoutfit

Han är då världens gladaste och spralligaste lilla kille! Känns helt sjukt att tänka på att det bara är några få månader kvar tills han fyller 2 år, vad hände med vår lilla bebis?!

Bilderna är inte från idag dock men jag skulle säga att han är lika glad idag som han är på dessa bilder! Daniel var hemma i förrgår och igår med Milo då förskolan nämnde att han snorat hela dagen i måndags, samt när jag hämtade honom såg han lite trött ut på ögonen, tydligen var det extremt många barn samt vuxna som gick hem den dagen på grund av sjukdom.. Milo har inte varit så dålig under dagarna han varit hemma den här gången, och då han mår precis som vanligt nu så är tanken att han får ta en dag på förskolan imorgon innan det blir helgvila igen. Tycker så synd om honom som inte riktigt får komma in i vardagen kring förskolan, blir så hattigt eftersom han varit sjuk/smårasslig så mycket. Och i dagsläget tar vi såklart det säkra för det osäkra och håller honom hemma om vi skulle märka han börjar bli minsta dålig.

Här hemma händer det inte så mycket mer än såhär, dagarna rullar på med antingen jobb eller vab och då vi följer restriktionerna (och nog lite mer därtill), så träffar vi knappt nå folk heller förutom familjen någon gång i veckan om alla mår bra. Nu längtar jag så mycket tills man kan få leva lite som vanligt igen, jag saknar att umgås normalt med vänner och släkt..

With love - E

Gillar

Kommentarer