Redan i vecka 36

#nouwoutfit #bestofnouw #graviduppdatering

Vecka 30

Vecka 31

Vecka 32

Vecka 34

Vecka 36

Swish swosh så har det går över en månad sedan jag skrev här sist! Vi har hunnit vara sjuka i två omgångar under den månaden, alla tre i familjen för en månad sedan samt att jag och Milo blev sjuka igen för över en vecka sedan. Nu är vi alla på benen sen några dagar tillbaka, Milo är tillbaka på förskolan och jag jobbar nu min sista vecka innan jag går hem på föräldraledighet. Vi passar på att ta hem Milo då också såklart så vi kanske kan undvika lite sjukdomar nu när det börjar närma sig beräknat förlossningsdatum!

Hur är allt annars då tänker ni?
Jo, det rullar på kan man väl säga. Tänkte ge er en liten uppdatering i graviditeten så nu kör vi!

Sömn: Tror jag kan ha nämnt det förut men nu börjar det bli väldigt jobbigt att gå in till Milo vissa nätter och ligga bredvid honom i sängen.. När man är såhär stor och orörlig är det varken det lättaste eller bekvämaste att lägga sig i en trång säng bredvid honom. Jag är glad att han sover fler och fler nätter utan uppvak i alla fall, men det tar på mig att behöva gå in vissa nätter ändå såklart.

Mående: Jag mår i det stora hela bra, allt rullar på och dagarna går i ett trots att man varit hemma med en sjuk Milo samt att man själv mått dåligt. Dock så känner jag att det är tungt att göra saker, känner mig trött och blir matt om kvällarna. Hormonerna går upp och ner vilket påverkar både humöret och orken, vissa dagar känner jag att nu orkar jag inte fixa med tvätten, disken, städa etc mer, och då struntar jag helt enkelt i det också. Man får se till att hjälpas åt här hemma bara så löser sig allting såklart!

Kropp: Jag är (eller kanske mer känner mig) lika stor som en elefant och lika orörlig som en sten haha. Nej, skämt åsido, men jag känner mig betydligt större nu än vad jag gjorde i slutet av förra graviditeten. Jag är så svullen om händer och ben, och använder jag inte stödstrumpor om dagarna så ser mina fötter ut som ballonger på kvällarna, och om händerna är jag så pass svullen att dom gör ont.. Man märker att kroppen är i obalans och inte riktigt känner igen sig själv. Men nu hoppas vi att lilltjejen vill hålla sig i magen bara några få veckor till och att hon inte gör så vi går över tiden, för det kommer nog bli extremt tungt..

Övrigt: Vi har hämtat hem alla bebiskläder, babyskydd och diverse andra tillbehör - så på den fronten är vi nog i fas. Dock så är det dags att fixa bb-väskan så den också känns redo, kan tycka det är ganska skönt att ha det mesta klart innan det väl är dags. Hatar att känna stress när man redan innan vet att det går att förbereda så man kan undvika det. Så den får bli ett projekt när man går på föräldraledigheten!

With Love - E

Gillar

Kommentarer

VeraMera
VeraMera,
🥰🥰🥰