Många timmar utomhus


Nu när Milo äntligen är frisk och har känts väldigt pigg och glad så har vi tagit tillfället i akt och varit ute och lekt, busat med familjen och Milo har dessutom haft en övernattning hos sin farmor och farfar under helgen. Under lördagseftermiddagen åkte vi över till mina svärföräldrar och lämnade Milo, han tycker alltid det är så kul att få träffa sina mor- och farföräldrar så han ville såklart mer än gärna stanna kvar när vi åkte därifrån. Jag och Daniel passade på att beställa hem lite mat från Pinchos till kvällen och hade en myskväll i soffan framför serier, men jag måste nog säga att det kändes lite konstigt att inte ha en babymonitor ståendes på soffbordet under kvällen haha.

På förmiddagen igår åkte vi tillbaka för att hämta lillgrabben igen och allt hade gått så bra, såklart skönt att höra det går bra för honom och att han kommer till ro på kvällarna även när han inte sover hemma :-) Helgen har varit fullspäckad då vi igår också var hos min mamma tillsammans med min syster för att äta middag ihop, det har känts som en evighet sen vi träffades då Milo varit sjuk..

Och nu är vi inne i en ny vecka igen, en arbetsvecka som kommer gå himla fort eftersom jag endast jobbar måndag-onsdag - lyx! Det är ju påsk till helgen vilket man knappt har tänkt på då man inte planerat in middagar tillsammans med släkten som man brukar. Men någon påskmiddag tillsammans med våra föräldrar får vi nog till fast i omgångar, till och med kanske en till övernattning för Milo fast hos sin morfar och extramormor!

Hoppas ni haft en bra start på veckan, nu ska jag klä på mig och gå iväg till förskolan för att hämta hem vår lilla älskling!

With Love - E

Gillar

Kommentarer