Gravid i vecka 27

#bestofnouw #nouwoutfit #gravid

Sen i fredags är vi inne i vecka 27 i graviditeten och idag är det 94 dagar kvar till beräknat förlossningsdatum. Dagarna och veckorna springer förbi och det står väl inte på förrän det är dags att packa bb-väskan och vara beredd på att förlossningen snart drar igång - så sjukt!

Gravid i vecka 27


Sömn:
Jag sover så gott det går och tänker att om några år så kommer jag få ta igen all sömn som jag inte fått under dom senaste åren - håll ut Emelie! Milo har haft några nätter nu där han verkar drömma , blir ledsen i sömnen och kommer inte till ro förrän man kommer in och lägger sig med honom. Han har alltid haft lite krångel med sömnen men har senaste tiden bara vaknat en gång innan det är morgon, men nu senaste dagarna så är det i alla fall 2-3 gånger per natt han vaknar. Vi har dock märkt att det är en liten tand på gång och vid tidigare tandsprickningar så har han påverkats en hel del både i sömnen och humöret, vi hoppas det hör ihop med det och att det går över snart såklart - så både han och vi får lite bättre sömn om nätterna.

Mående: Jag mår fortsatt bra och under dom senaste dagarna har jag faktiskt känt mig lite extra glad. Solen har varit framme, man har börjat få vårkänslor och vi har träffat familjen lite snabbt i helgen. Det gör mig alltid glad att få umgås en stund med dom, och Milo blir alltid så sjukt glad när han får träffa sina närmsta släktingar vilket gör mig varm i hela kroppen.

Kropp: Jag svettas och är så himla varm hela tiden. Jag behöver ligga med halva (läs nästan hela) kroppen utanför täcket på nätterna för att ens ha en chans att inte göra sängen dyngsur. Skulle man jämföra den här graviditeten med förra, om man jämför samma veckor, så tycker jag att smärtan jag hade i svank och höft omkring den här tiden med Milo inte känns alls nu vilket är skönt, men det kanske också tillfälligt då det ändå är en bit kvar av graviditeten..

Övrigt: Vi har inte funderat något än så länge på att köpa saker till bebis, vi vet ju att i princip allt vi hade till Milo i bland annat klädväg samt tillbehör har vi sparat och tänkt att vi kan använda igen. Sen kommer man nog såklart hitta någon liten body eller mössa som man vill köpa ändå - det är ju extremt mysigt att handla bebiskläder.

With Love - E

Gillar

Kommentarer