Bilder från gravidfotografering

#bestofnouw #gravid #nouwoutfit


Klart man ska föreviga även den här gravidmagen på bild! Blir ju lätt hänt att graviditet nummer två, eller snarare kanske alla graviditeter efter nummer ett, hamnar lite i skymundan och att ens fokus ligger mer på det barn som redan är utanför magen. Men självfallet ville vi ha bilder även denna gång och mamma fick agera fotograf, vilket jag alltid tycker hon gör helt perfekt!

Vi ska försöka hinna med att ta några bilder alla tillsammans också, men vi inväntar bättre väder då det varit riktigt uselt nu ett tag, samt att vi alla såklart måste vara friska vilket vi inte varit senaste tiden. Kanske får bli en fotostund nästa vecka om man tittar på vädret, ska bli hela 15 grader varmt och inte allt för strålande sol, vilket egentligen är det bästa fotovädret man kan ha!

Hur som helst, idag har jag gjort min sista dag på jobbet och nu är jag föräldraledig igen i väntan på att bebis ska komma! Milo har därför också gjort sin sista förskoledag innan han får börja i augusti igen, vilket känns lite tråkigt faktiskt då jag vet att han tycker det är kul att få busa där om dagarna. Men tror det är bäst för oss såklart att inte dra hem nå mer sjukdomar nu på ett tag!


With Love - E

Gillar

Kommentarer

VeraMera
VeraMera,

Så fin! 😍

evelinajosefines
evelinajosefines,

Wow vilka bilder! Jag kan ångra ibland att jag aldrig gjorde en gravidfotografering! Jag hade en inbokad men avbokade den då jag är så himla osäker framför kameran.. hoppas ni har haft en fin onsdag! 😀

nouw.com/evelinajosefines
carroat
carroat,

Så fin du är! 🥰

nouw.com/carroat