Är våren här nu?!

Solsken, vårkänslor, inga överdragsbyxor och liiite varmare grader på termometern - så härligt! Jag njuter till fullo av fina dagar och tar promenader på lunchen för att sno åt mig lite d-vitamin, och låta dom här annars stillasittande benen få röra lite på sig.

Dagarna rullar på i rasande fart och nu har en till vecka gått, så galet. Nu börjar man tänka efter lite och inser att det bara är ungefär 3 månader kvar tills bebis är beräknad, och jag har två månader kvar på jobbet innan jag smiter hem igen. På något sätt känns det som att jag knappt har hunnit tillbaka till jobbet innan det är dags att tänka på att gå hem igen.. Tror mycket beror på att jag nästan bara har jobbat hemifrån sen jag började igen, och med det inte träffar några kollegor om dagarna heller. Jag har skapat min egen lilla vardag och boat in mig i mitt hemmakontor, vilket gör att det känns aldrig som att jag riktigt går till jobbet.

Men förresten, idag är det min födelsedag och jag ska nu sluta jobbet och gå ner till mina älsklingskillar som jag hör har kommit hem från förskolan och nu leker rövare på nedervåningen. Ikväll ska jag och Daniel lyxa till det med take away från Pinchos när Milo har somnat - mums! Hoppas ni har en fin fredag!

With Love - E

Gillar

Kommentarer

VeraMera
VeraMera,

GRATTIS i massor! 🥳🥳🥳🥳

kristinajuliette

Lyllos dig att vara gravid🥰 ta vara på tiden!

nouw.com/kristinajuliette