Helgens grillning


Förra fredagen fyllde jag 26 år (hurra hurra hurra) och trots rådande omständigheter så fick jag en mysig födelsedag och helg! På fredagen köpte jag och Daniel hem mat från Pinchos, vi fick mängder av mat och det smakade riktigt gott! Så vill man köpa take away från något ställe så rekommenderar vi absolut Pinchos - mums!

På lördagen träffade vi min familj och mina svärföräldrar utomhus för att ha lite födelsedagsgrillning tillsammans. Alla tog med sig egen mat och vi valde en perfekt grillplats med mycket yta vid grillen och stor lekyta för Milo. Det blev en riktigt mysig förmiddag, trots att vi inte hade varken vårsolen eller värmen hos oss den dagen.

Det har varit lite vab igen för Milo den här veckan, han är dock piggare och mår bättre nu så förhoppningsvis blir det förskola på måndag igen. Man märker verkligen på honom att han vill/behöver vara där för att få leka av sig sin energi. Det känns jättekul att han gillar att vara där och enligt pedagogerna så är han alltid så glad och tokig om dagarna, vilket känns helt underbart att höra!

Snart vaknar nog lillen från sin sovstund så nu ska jag hänga i soffan innan det är fullt ös igen. Ha en fin fredag!

With Love - E

Gillar

Kommentarer

Är våren här nu?!

Solsken, vårkänslor, inga överdragsbyxor och liiite varmare grader på termometern - så härligt! Jag njuter till fullo av fina dagar och tar promenader på lunchen för att sno åt mig lite d-vitamin, och låta dom här annars stillasittande benen få röra lite på sig.

Dagarna rullar på i rasande fart och nu har en till vecka gått, så galet. Nu börjar man tänka efter lite och inser att det bara är ungefär 3 månader kvar tills bebis är beräknad, och jag har två månader kvar på jobbet innan jag smiter hem igen. På något sätt känns det som att jag knappt har hunnit tillbaka till jobbet innan det är dags att tänka på att gå hem igen.. Tror mycket beror på att jag nästan bara har jobbat hemifrån sen jag började igen, och med det inte träffar några kollegor om dagarna heller. Jag har skapat min egen lilla vardag och boat in mig i mitt hemmakontor, vilket gör att det känns aldrig som att jag riktigt går till jobbet.

Men förresten, idag är det min födelsedag och jag ska nu sluta jobbet och gå ner till mina älsklingskillar som jag hör har kommit hem från förskolan och nu leker rövare på nedervåningen. Ikväll ska jag och Daniel lyxa till det med take away från Pinchos när Milo har somnat - mums! Hoppas ni har en fin fredag!

With Love - E

Gillar

Kommentarer

Gravid i vecka 27

#bestofnouw #nouwoutfit #gravid

Sen i fredags är vi inne i vecka 27 i graviditeten och idag är det 94 dagar kvar till beräknat förlossningsdatum. Dagarna och veckorna springer förbi och det står väl inte på förrän det är dags att packa bb-väskan och vara beredd på att förlossningen snart drar igång - så sjukt!

Gravid i vecka 27


Sömn:
Jag sover så gott det går och tänker att om några år så kommer jag få ta igen all sömn som jag inte fått under dom senaste åren - håll ut Emelie! Milo har haft några nätter nu där han verkar drömma , blir ledsen i sömnen och kommer inte till ro förrän man kommer in och lägger sig med honom. Han har alltid haft lite krångel med sömnen men har senaste tiden bara vaknat en gång innan det är morgon, men nu senaste dagarna så är det i alla fall 2-3 gånger per natt han vaknar. Vi har dock märkt att det är en liten tand på gång och vid tidigare tandsprickningar så har han påverkats en hel del både i sömnen och humöret, vi hoppas det hör ihop med det och att det går över snart såklart - så både han och vi får lite bättre sömn om nätterna.

Mående: Jag mår fortsatt bra och under dom senaste dagarna har jag faktiskt känt mig lite extra glad. Solen har varit framme, man har börjat få vårkänslor och vi har träffat familjen lite snabbt i helgen. Det gör mig alltid glad att få umgås en stund med dom, och Milo blir alltid så sjukt glad när han får träffa sina närmsta släktingar vilket gör mig varm i hela kroppen.

Kropp: Jag svettas och är så himla varm hela tiden. Jag behöver ligga med halva (läs nästan hela) kroppen utanför täcket på nätterna för att ens ha en chans att inte göra sängen dyngsur. Skulle man jämföra den här graviditeten med förra, om man jämför samma veckor, så tycker jag att smärtan jag hade i svank och höft omkring den här tiden med Milo inte känns alls nu vilket är skönt, men det kanske också tillfälligt då det ändå är en bit kvar av graviditeten..

Övrigt: Vi har inte funderat något än så länge på att köpa saker till bebis, vi vet ju att i princip allt vi hade till Milo i bland annat klädväg samt tillbehör har vi sparat och tänkt att vi kan använda igen. Sen kommer man nog såklart hitta någon liten body eller mössa som man vill köpa ändå - det är ju extremt mysigt att handla bebiskläder.

With Love - E

Gillar

Kommentarer