Ibland får man muta sitt barn


Att försöka ta bilder på en liten busunge som knappt vill sitta still är en utmaning. Man får muta med prylar som han knappt sett förut (vilket blir spännande för honom då det är något nytt) som här fick han leka lite med några tillbehör till kameran och då blev han nöjd. Man hittar sina knep för att få saker att gå ihop!

Just nu ligger jag inne i sovrummet och hör Milo och Daniel leka utanför dörren. Vi brukar turas om att få lite egentid en morgon var på helgerna, och idag är det min tur. Jag brukar i vanliga fall sova en stund till då Milo vaknar och är pigg omkring 06 tiden, men idag så har han, och då även jag, sovit bra hela natten! Därför valde jag att öppna datorn och skriva här istället för att sova.

Men nu ska jag titta på precis vad jag vill på tvn en stund (riktig lyxmorgon!) innan jag går ut och busar med mina älsklingar! Hoppas ni får en fin söndag.

With Love - E

Gillar

Kommentarer

Lyckan över att ha dammat av kameran

#nouwoutfit #bestofnouw


Jag måste få skryta till tusen över hur vacker vän jag har - titta bara vilken lycka och värme hon utstrålar, Malin har verkligen det gravidglow man själv önskade att man hade när man var gravid! Jag är så glad över att ha fått fotografera och med det förevigat henne och gravidmagen på ett sätt som jag hoppas hon är nöjd över, jag är i alla fall överlycklig över att ha dammat av kameran och fotat lite igen! Nu kliar det i fingrarna då jag bara vill ut och fota (tur jag har en liten linslus här hemma) och sitta med efterbehandling av bilderna. Här nere ser ni en före-och efterbild från fotograferingen med Malin, sjukt vad redigering kan ge en helt annan känsla i bilden - dock tycker jag båda bilderna är superfina, vare sig man mixtrat med färgerna eller inte!

<-- Före - Efter -->

With Love - E

Gillar

Kommentarer

Vi matchar i beige

#nouwoutfit #bestofnouw

Mina kläder: Tshirt Bikbok - Jeans Bikbok - Skor Skopunkten - Jacka Nelly
Milos kläder: Jacka Zara - Byxor Lindex - Strumpor Mini Rodini - Skor H&M

Det blev inget besök på museet i helgen, det hanns inte med men vi siktar på att ta det någon annan helg snart istället. Det skulle vara riktigt roligt att åka till järnvägsmuseet, det var så sjukt många år sedan jag var där. Dock har jag läst att dom har stängt just nu - så typiskt... Idag har jag och Milo haft en härlig dag om man bortser från det galet blåsiga vädret! När vi var i lekparken i eftermiddags så blåste det så pass mycket att en gren från en tall bredvid gungorna gick av. Som tur var så stod tallen några meter in i skogen, vilket gjorde att den inte var allt för nära oss, puh!

Nu ska jag landa själv i soffan en stund då Daniel är ute och springer med några kompisar i Hemlingby. Det är faktiskt skönt att ibland få lite ensamtid i soffan, då får jag kika på precis vad jag vill på tvn haha - så nu är det dags för Modern Family!

With Love - E

Gillar

Kommentarer