Tillbaka till vardagsrutiner


Nu är det dags att komma tillbaka till vardagen igen, hitta rutiner och landa i att jag och Milo är själv hemma om dagarna. Daniel klev nämligen upp imorse för att åka till jobbet efter 8 veckor ledighet, eller ja, så ledig man kan bli när man har en vilde här hemma. I och med att Daniel är på jobbet igen, så kör jag och Milo på med de rutiner vi skapade under sommaren. En helt vanlig dag, som för övrigt går sjukt fort (!), innehåller allt från lässtund på morgonen, frukost, cykeltur och bus i lekparken, lunch, sovning, lekstund, mellis, lekstund utomhus innan Daniel kommer hem från jobbet, därefter är det middag och sen lite mer busande innan det är läggdags - ingen vila här hemma om dagarna haha!

Det är först nu, när Milo ligger inne i sitt rum och sover, som jag och Daniel får lite egentid och kan kika på en serie/film tillsammans, vilket också är det vi ska göra nu. Som jag nämnde i ett inlägg för några dagar sedan så har vi börjat titta på serien "Lucifer" på Netflix, och varje kväll har vi svårt att stänga av för att sova, därför är vi redan inne på halva säsong två haha.

With Love - E

Gillar

Kommentarer

Chillmode i gåvagnen - och vi behöver tips inför förskolan!


Barn är verkligen fantastiska och så underbara på alla sätt och vis, så mycket egna tankar och idéer. Här om dagen så stod jag i köket, gjorde ordning frukost och visste att Milo var själv inne i vardagsrummet, han lekte samt dansade till det som var på tvn. När han hamnar i dom stunder där han kan leka själv så passar vi på att låta honom göra det, då dom stunderna inte sker allt för ofta med vår livliga lilla kille. Hur som helst så en av gångerna jag tittade till Milo så ser jag att han sitter helt still i sin gåvagn och tittar på tvn haha. Och såklart när han ser att jag ska fota honom så spexar han till sig, men på första bilden ser ni hur han satt när jag såg honom - så himla go!

Har jag sagt till er att Milo ska börja på förskolan i höst? Jag tror han kommer att älska det, det är nog mest jag som kommer tycka det är väldigt jobbigt. Dels så kommer det kännas tungt att inte vara hemma med honom hela dagarna, plus att jag kommer ha en oro i kroppen nästan dagligen kring Milos alla födoämnesallergier och eventuella reaktioner.. Jag har haft kontakt med förskolan så vi ska ha ett möte tillsammans kring hantering av mat och diverse saker, det känns väldigt bra att kunna gå genom sånt innan han börjar. Inför det ska jag försöka komma på grejer som kan vara bra att ta upp med dom. Har ni några förslag? Eller kanske helt andra saker som kan vara bra att tänka på vid förskolestart :)


With Love - E

Gillar

Kommentarer

Middag på Erlandssons


Igår mötte jag upp nästan alla mina närmsta kollegor från jobbet på Erlandssons nere på stan, det är inte jätteofta jag träffar gänget i och med att jag är hemma med Milo om dagarna, men att ses igår var himla härligt! Lite nya ansikten hade vi vid bordet också då ny personal har börjat sen jag gick hem förra året - kul! Älskar verkligen vårt lilla gäng på jobbet, jag kan inte helt säga emot att det ska bli härligt att komma tillbaka till jobbet och mina kollegor, även jag älskar att vara hemma med Milo om dagarna såklart!

Igår åt vi i alla fall middag på Erlandssons och det var så gott! Dom har fin mat där och serveringen är on top då allt ser så fräscht ut. Det är inte ofta jag vågar äta ute numera på grund av amningen och Milos alla allergier (födoämnen som går över via bröstmjölken), men går man till en restaurang som hanterar bra råvaror och där exempelvis kryddningar görs på plats, så känner man sig lite tryggare - även om jag frågade många gånger om vad allt innehöll haha, men bättre det än att missa något!

Och i vanlig ordning är det nu soffl��ge med Daniel innan läggdags. Vi har precis börjat titta på serien "Lucifer" på Netflix och fastnade direkt, hoppas den är så bra som första avsnittet verkar!

With Love - E

Gillar

Kommentarer