Number one


Dagarna försvinner och jag har helt missat att skriva något till er här på bloggen. Varje gång Milo har sovit senaste veckan så har jag suttit och knåpat ihop en årsbok som han ska få när han fyller 1 år, jag är dock inte klar än då det tar väldigt lång tid att hitta bilder och göra ordning boken som man vill ha den. Jag inser nu dock att den kommer inte hinna komma innan han fyller, men i år är han ändå för liten för att förstå så det gör inget haha!

Milo fyller ju hela 1 år nästa onsdag och det känns så himla konstigt att han då kommer ha varit hos oss i 1 år, hela 12 månader, 365 dagar och 8760 timmar - hur galet?! Dom säger ju att tiden springer förbi när man skaffat barn, och jag är beredd att hålla med. Det kommer i alla fall bli ett annat sorts firande än vad vi från början hade tänkt oss, vilket ni nog kan förstå med tanke på Covid-19.. Vi har siktat in oss på att bjuda över bara närmsta familjen på lite fika ute på vår baksida, vi håller tummarna att vädret är med oss bara!

With Love - E

Gillar

Kommentarer

Kobbe Trend - Älskar!


Ä L S K A R vår nya vagn, den är sjukt smidig, lätt att fälla ihop och blir väldigt liten ihopfälld. När det är dags att fälla ut vagnen så gör man det väldigt enkelt med en hand, sjukt smidigt om man har Milo sittandes på höften och man ska fälla ut vagnen. Vagnen heter Carena Kobbe Trend och vi är riktigt nöjda, den känns som en bra extravagn för oss. Den vagn vi haft sen Milo kom heter Britax Go Big och den är mer rejäl och klarar av lite tuffare underlag än vad denna gör, men den blir betydligt mer otymplig att ha med sig i bilen och den går absolut inte att fälla ut med en hand haha.

Hoppas ni haft en fin helg och en bra start på veckan. Milo ligger inne och sover efter en lång dag med både inne och utelek. Vi är oftast uppe redan vid klockan 05 om dagarna, vilket gör att våra dagar ibland känns väldigt långa. Just nu är det soffläge för mig tillsammans med Daniel innan det är läggdags, underbart!

With Love - E

Gillar

Kommentarer

Hurra hurra på en lördag

#bestofnouw #nouwoutfit


Det var sjukt längesedan jag träffade kompisar på grund av oroligheterna i världen, men idag var det dags för en liten kompisträff. Malin ville ta några bilder i gamla stan, då hon med dom bilderna skulle berätta för hela världen att hon ska bli mamma, hur fantastiskt?! En liten bebis är på väg till världen och ett underbart par ska bli föräldrar, wow alltså. Ni kommer få så mycket kärlek!

Ayla hade tidigare på morgonen sminkat Malin (världens grymmaste på make-up!), så det var inte bara jag och Malin som sågs idag. Riktigt härligt att få träffa tjejerna en stund nu när det är så sällan att man ses. Vi var försiktiga, höll oss utomhus och lät bli kramar, även jag gärna hade velat ge mina saknade vänner en rejäl bamsekram.

På vägen hem från stan så stannade jag hos mamma en stund och grattade henne, hon fyller nämligen år idag - hurra! Lämnade lite paket och fikade innan det var dags att åka hemåt. Eftermiddagen spenderades ute med lilla familjen och nu ligger Milo och sover medan vi föräldrar hänger i soffan, mätta och belåtna efter en varsin (och gigantisk) portion av en supergod tacogratäng. Hoppas ni får en fin lördagskväll!

With Love - E

Gillar

Kommentarer