Vatten i hela ansiktet


Det är inte optimalt att bada den här lilla killen allt för ofta då han har känslig hud och blir väldigt torr på kroppen av att få vatten på sig för ofta, men när vi tar dom här mysiga badstunderna med honom så blir han så glad och man ser på honom att han verkligen älskar det! Han skvätter och plaskar som en tok i vattnet, det är nästan att han får kallsupar av sitt eget busande haha.

Dagarna går ihop med varandra numera då vi inte är iväg eller träffar folk i onödan. Idag är det valborg förresten, vilket vi knappt har haft en tanke på. Hade läget i världen varit som normalt så hade vi nog tagit en tur till någon kase och haft en mysig stund tillsammans, men under rådande omständigheter tror jag det varken kommer vara någon kase eller folk som vill ta sig ut och titta på det. Vi kommer därför bara vara hemma och njuta av varandra sällskap på hemmaplan, det kommer fler år vi kan fira valborg! Nu kom Daniel hem från sin springtur och Milo vaknar nog alldeles strax, hoppas ni får en fin valborgsmässoafton!

With Love - E

Gillar

Kommentarer

Han ser så stor ut!


Som jag skrev i gårdagens inlägg så var jag och Milo ute och lekte igår medan Daniel bytte däck på bilarna (han är grym min älskling!). Vi gick bland annat till en av dom förskolor vi har i området och busade på deras lekplats, kul för Milo att få se något annat än den lekplats vi annars går till varje dag. Där vi var igår fanns det även ett litet hus där lillgrabben såklart ville stå och kika in genom fönstret, och se så stor han ser ut på första bilden - tänk att han snart fyller 1 år, tiden bara springer förbi!

Jag har precis nattat Milo och nu landat i soffan. Tänkte kika ikapp på vloggar jag har att se på Youtube, man hinner inte med att kika på så mycket sånt om dagarna ibland, även Milo fortfarande har två sovstunder per dag och man då kan göra vad man vill. Senaste dagarna har han dock börjat sova bara en timme per gång och är dessutom lite svårsövd, vet inte om det snart är på gång att bli en sovstund per dag, jaja, det återstår att se! Nu ska jag starta något att kika på innan jag själv blir för trött och behöver sova. Kram på er!

With Love - E

Gillar

Kommentarer

Trollar om en ljuslykta

Efter

Före


Det är verkligen roligt när man kan göra om saker själv med lite sprayfärg och fantasi. Enkelt och snabbt gjort - vips så har man en helt ny inredningsdetalj. Vi har två stycken av dessa ljuslyktor hemma sedan många år tillbaka, och det var längesen dom kom till användning. Istället för att göra sig av med dom så fick jag idén att göra om dom till något vi känner passar in hemma hos oss just nu. Vi hade både vit och svart sprayfärg kvar sen tidigare, och jag älskade hur den kanin jag gjorde om till påsk såg ut (ni hittar den här), därför provade jag att göra samma sak med ljuslyktan, och jag tyckte det blev kanonbra! Vad tycker ni?

Idag har vi haft en härlig myssöndag här hemma. Jag har fått sova ut vilket var superskönt, skulle dock säga att jag är tröttare nu än i vanliga fall, det känns nästan som man sovit för länge haha. Jag och Milo har varit ute och lekt en stund medan Daniel har bytt däck på bilarna, så nu har vi landat i soffan medan Milo tar sin sovstund. Hoppas ni haft en fin vecka!

With Love - E

Gillar

Kommentarer