Trendiga stjärnor


Lillen sover fortfarande efter en kort promenad ute i regnet, vilket gör att jag passar på att kika in här. Dagarna rullar på i vanlig ordning här hemma, och sen igår har vi en helt annat kille vid vår sida, en kille som inte alls har haft lika jobbigt i magen eller haft kryp i kroppen som tidigare dagar. Som ni vet så har det varit mycket för honom senaste tiden, allt från magsjuka till tandsprickning, förkylning och förstoppning.. Men igår har det varit mer skratt och bus än senaste veckorna, han pratar på för fullt och magen verkar vara på väg att återfå sin balans. Jag ska inte hurra för tidigt, men det känns så skönt att just nu ha en himla glad kille vid vår sida igen.

Om inte allt för länge ska vi åka iväg på julbord tillsammans med släkten på mammas sida, superkul! Ibland blir det långt mellan gångerna vi träffas, så att äntligen få ses igen ska bli mysigt :) Annars har vi inga speciella planer för helgen mer än att eventuellt ta in julgranen och pynta den imorgon, vill ju ha den framme i alla fall några veckor innan den ska tas ner igen.

With love-E

Gillar

Kommentarer

Our little prince


Man vill ta hur många bilder som helst på det här gullhjärtat, för att i framtiden verkligen komma ihåg hur fantastiskt söt Milo var som liten. Så nyfiken på allt och galet busig, det är en riktigt fartfylld liten grabb vi har att göra med här hemma. Dessa bilder tog vi för snart två månader sedan, men kom på ni inte fått se dom!

Hur är allt här hemma numera då? Dagarna rullar på, Milo är både glad och gnällig varje dag och har därför en trött mamma som sällskap. Det är ett bra tag sedan vi hade en dag som bestod av endast skratt och leenden.. Det är något som fortfarande tjorvar sig i magen eller i kroppen för vår lilla älskling. Som ni vet så har två tänder ploppat upp och det kan mycket väl vara så att det är fler på gång. Det kan också vara så att kroppen inte kommit i fas ordentligt efter alla kräkningar han hade för 3-4 veckor sedan, samt tandsprickningen och den förkylning han i förra veckan åkte på. Milo har varit med om mycket nu senaste månaden, kan bara tänka mig hur trött han borde vara efter dessa veckor - jag vet ju hur trött jag själv blivit haha!

Vår lilla prins är i alla fall det bästa som har hänt oss, vare sig han skrattar hela dagarna, busar eller gnäller, vi älskar honom så ofantligt mycket hur han än är. Det är en riktig lyx att få vara hemma med honom vare dag, vet inte hur jag ska klara av att så småningom börja jobba igen - men, det är inget jag ska behöva tänka på än, nu njuter jag av varje sekund jag får spendera med Milo om dagarna.


With love
-E

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Har julkänslan kommit än?


Nu är andra advent förbi och julafton närmar sig med stormsteg. Hela december ska vara fylld med en härlig julkänsla, kommer ni ihåg känslan man hade just dagen före dopparedan när man var liten? Hela dagen gick man runt och längtade tills man skulle få gå och lägga sig på kvällen, för att sen knappt kunna sova något innan man på julaftonsmorgonen fick gå upp och öppna ett paket innan frukost. Jag kommer ihåg hur mycket man varje år längtade efter julafton, hela december var fylld med julkänsla. Man längtade efter att få ha en riktigt mysig julafton med familjen, öppna paket, äta köttbullar och kolla på Kalle - det är väl ändå var julen handlar om. En varm, go och härlig känsla.

I år däremot så har den där varma och goa julkänslan inte kommit riktigt än, dock är vi endast i början av december så tid för julkänslan att hinna komma fram finns kvar. Dock hade jag inte förväntat mig något annat just i år heller, då Milo tar all tid här hemma samt att han är alldeles för liten för att förstå julen, vilket gör att den där härliga julkänslan inte kommit. Men tänk er nästa år, då kommer den här mamman gå all in! Milo kommer vara 1,5 år och kommer förstå julen på ett helt annat sätt, vilket kommer göra mig mer taggad på att julpynta, göra en mysig adventskalender, baka samt lyssna och dansa till julmusik.

Har ni fått någon julkänsla än?


With love
-E

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer