Brum brum säger bilen


Gosig, energisk och nyfiken, det är vår lilla skatt det! På namngivningen fick Milo en superfin gåstol som han älskar att sitta i. Än når han inte ner ordentligt till golvet, så just nu blir det korta stunder i stolen där det mest blir sparkande med benen i luften och massvis med skratt när man skjutsar honom fram och tillbaka i stolen. Det ska såklart också ätas på ratten, petas på knappar och dras i backspeglarna haha :-)

Snart ska vi klä på oss och åka in till stan för att luncha med två kollegor från jobbet. Man träffas alldeles för sällan nu när man inte jobbar längre, så att luncha ihop då och då är riktigt trevligt. Senare på eftermiddagen ska jag och Milo åka vidare och träffa några andra mammor och deras små busfrön. Tycker det är så kul att ha hittat ett gäng andra mammor man kan träffas och umgås med. Både för min skull men såklart också för Milos skull, tänk när han och dom andra småttingarna väl börjar röra mer på sig och kan krypa/gå, och att då redan ha kompisar man kan leka med måste ju kännas SÅ kul.


With love
- E

Gillar

Kommentarer

Helgen, barnvakt och kvalitetstid!


Lördag


Blir en uppdatering om helgen såhär mitt i veckan, men vad gör det, man får räkna med att allt blir lite förskjutet när man har en liten att ta hand om. Kan ni tänka er att det här inlägget har tagit mig 3 dagar att göra haha, det är inte lätt när minikillen sitter fast på en om dagarna, går inte ens att lägga ifrån honom när han sover - då vaknar han direkt. Hur som helst, lördagen innehöll en promenad med min syster och en sovandes Milo i vagnen, så skönt att ta en promenad tillsammans med någon, man tänker inte riktigt på att man är ute och går då vilket gör att promenaden flyter på lite snabbare! Till kvällen hade vi grabb som följde med oss till affären och var himla nöjd över att få hålla i godispåsen vi köpte.


Söndag


Söndagen började som alla andra söndagar, nämligen med babysim - och som vanligt älskade Milo att få leka i vattnet. Det skulle plaskas, pratas och skrattas genom badningen, vvvvb ggggggh (se där, Milo kan också trycka på tangenterna och vara delaktig i ett inlägg, dock osäker på vad vb och gh betyder haha!). På eftermiddagen fick jag och Daniel den briljanta idén om att ta en cykeltur tillsammans, vilket vi också fick möjlighet att göra då pappa och Nettan kom över och var barnvakt åt Milo. Det var faktiskt första gången jag och Daniel gjorde något tillsammans utan Milo sen han kom, och det kändes riktigt härligt att få lite tid tillsammans bara jag och Daniel (även det bara blev en timme), det behövs det också!

- Nu sitter jag i soffan och har precis nattat en gnällig liten kille som vägrar att ligga kvar själv i sovrummet. Jag och Daniel gjorde ett litet byte så jag kunde smita ut och säga hej till er! Men, det står nog inte på förrän jag får smita in till sovrummet igen, Milo har nämligen en tendens att endast vara nöjd när han får ligga på mitt bröst eller på mig arm..


With love
- E

Gillar

Kommentarer

5 år tillsammans


Tänk att jag har fått spendera mina dagar dom senaste 5 åren tillsammans med den här fantastiska killen, hur magiskt är inte det?! Vi har upplevt världen i form av äventyr till varmare breddgrader, roadtrips till allt från upp till Lofoten ner till Danmark, flytt till gemensamt boende, MEN det slutar inte där. Vi har tillsammans givit världen den finaste som finns - vår son Milo. Jag älskar dig Daniel!

För att fira våra år tillsammans tog vi oss faktiskt ut i fredags för att äta middag på Terassen, och självfallet fick Milo följa med. Vi såg till att ha ett bord bokat redan till klockan 16, vilket kändes väldigt skönt då det inte var allt för mycket folk den tiden. Det gjorde också att Milo kunde sova en stund i vagnen, innan han såklart vaknade lägligt till att maten kom till bordet haha! Vi hade i alla fall en mysig årsdag och jag är mer än tacksam över att få ha inte bara en utan två fantastiska killar vid min sida. Nu ska vi njuta en stund i soffan innan det är läggdags. Hoppas ni haft en fin helg!


With love
- E

Gillar

Kommentarer