Milos namngivning


Från ett inlägg om en kanonbra helg till en bildbomb från en annan, om inte ännu bättre, helg! Förra lördagen hade vi nämligen namngivning för Milo, och dagen blev SÅ mysig och verkligen över förväntan. Så kul att träffa släkten och få bjuda på både lunch och fika, en kort tipsrunda och många leenden. Pricken över i måste ändå ha varit att få ha Erika (min faster) som den person som höll i den ceremonin vi hade, och dessutom få bli tårögd av den sång Paulina framförde som ett avslut på ceremonin. Vi, eller Milo egentligen, fick så härliga presenter och vi kunde inte sluta le på hela helgen, verkligen ett stort tack till våra familjer som ville dela den här dagen med oss!

Nu har jag precis fått Milo att sova, han har haft en riktigt jobbig vecka. Det har varit utslag på hela kroppen och med det ett kliande som gjort att han gråtit betydligt mer än vanligt.. Sen 1,5 vecka tillbaka har jag ätit mjölkproteinfritt (för att utesluta överkänslighet), men hittills har det inte blivit någon större skillnad, snarare tvärtom då det blivit värre med utslagen.. Jaja, uppdatering om hur detta går kommer då vi har besök hos bvc för uppföljning på onsdag!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Grillning ute i Högbo


Det har varit lite full fulle senaste tiden då jag numera är själv hemma om dagarna (och har varit i tre veckor nu då Daniel har börjat jobba igen), vilket har gjort att tiden till att skriva här på bloggen har sinat lite. Utöver detta så har jag planerat inför vår namngivning för Milo som vi ska ha med släkten nu på lördag, dvs det har varit fullt upp. Jag försöker komma in i en vardag där jag och Milo är själv fram tills att Daniel kommer hem från jobbet, och jag kan ju säga att han tar upp nästan all min tid när han är vaken haha. Det inte är speciellt långa stunder han är nöjd av att ligga och kolla på saker själv, han vill gärna att man ska vara med och leka! Just nu har jag fått Milo att sova för kvällen, vilket gör att jag passar på att säga hej till er :-)

Hur som helst, i lördags mötte vi upp ett kompispar och deras två barn för att ta en promenad i Högbo och grilla lunch tillsammans. Vi fick en riktigt härlig dag ute i skogen, och se bara Milo hur söt han såg ut när vi bar runt honom invirad i filtar, som en liten kokong haha!

Kram på er

Gillar

Kommentarer

I am back!


Det är som att jag har tagit lite semester här från bloggen ett tag (igen), men nu är jag tillbaka, back on track så att säga! För lite mer än två veckor sedan la jag upp ett inlägg där jag berättade att vi skulle åka till Göteborg och ha en första liten familjesemester, och äntligen kommer en uppdatering på hur vi hade det!


Vi hade det SUPERBRA på vår första familjesemester! Vi åkte ner redan på fredagen, och efter några stopp på vägen och lite köer kom vi äntligen fram till Ullared runt nio på kvällen. Morgonen därpå startade ungefär tolv timmar senare då det var dags för oss att ta en runda inne på Gekås innan vi skulle vidare till Göteborg. Vi hittade en hel del saker som fick följa med oss hem, kul! Senare under eftermiddagen checkade vi in på en camping i Göteborg och njöt av en kort promenad i området innan vi landade i stugan för att äta middag.

Efter frukosten på söndagen åkte vi till Hills golfklubb där vi skulle se finaldagen på Scandinavian Open (gamla Nordea Masters) och det gick förvånansvärt bra att ha med Milo på golfbanan! Han var otroligt duktig och så pass lugn att vi kunde kika på golfen utan att vara rädd för skrik.


Måndagen spenderades i Nordstan, vilket kändes ganska skönt då det var galet varmt ute! Då vädret höll sig fint och varmt även på kvällen kunde vi njuta av lite äventyrsgolf innan det var läggdags, för att dagen efter orka med en kördag hem till Gävle.

- Nu är det dags för mig att bädda klart sängen så det går att natta Milo inne i sovrummet, och sen förhoppningsvis få en stund i soffan tillsammans med Daniel innan det är sovdags även för oss!

Gillar

Kommentarer