Bildbomb deluxe


I fredags förra veckan (och ja, jag är en vecka sen med inlägget haha) fick vi till middag besök av Ayla och Adam! Vi hade en himla trevlig kväll där vi åt en supergod pepparlaxmacka till förrätt och till huvudrätt ordnade vi grillad fläskfilé och kyckling med klyftpotatis som tillbehör! Blev en riktigt mysig kväll som efter middagen avslutades i soffan framför "Fångarna på fortet".


I tisdags så tog jag och Milo en liten tur in till stan för att luncha med Paulina och därefter ta en promenad i Boulogern. Vi åt buffé på en thai-restaurang här i Gävle, och jag hann precis äta klart innan lilleman vaknade och ville göra entré. Han är så glad och sprallig numera, det är så skönt att han är bättre i magen vilket gör honom till en gladare liten kille!

- Nu ska jag återgå till nuet och berätta vad som kommer ske för oss dom närmsta dagarna! Vi ska nämligen åka till Ullared idag, vi sitter nog faktiskt i bilen nu när ni läser detta inlägg då jag redan igår gjorde ordning det. Vi kommer ha en natt på campingen i Ullared innan vi åker vidare till en stuga i Göteborg i 3 nätter. Det är nämligen en Europatour golftävling där som vi tänkt kika på på söndag, hoppas vädret håller sig fint bara!

Gillar

Kommentarer

Förevigad på kroppen


Jisses vad jag tycker det är mysigt att komma ut med mina grabbar, som idag då vi tog en runda nere på stan och passade på att njuta ute i solen medan vi mumsade i oss lite lunch! Det är verkligen så kul nu när Milo börjar hänga med mer i det man gör och är så intresserad av omgivningen. Han kollar runt, ler och skrattar så himla mycket när man är ute med honom - ni skulle bara se hur glad han blir så fort han ser någon som ler mot honom!

Varför vi var ner på stan idag var i första hand för att Daniel skulle tatuera sig, och kan ni gissa vad det blev? Jo, han tatuerade in vår lilla älsklings namn, Milo. Det blev riktigt bra och just nu är jag faktiskt lite avundsjuk då jag också vill tatuera in något som har en koppling till Milo, jag ska bara komma på vad jag vill ha först!

Gillar

Kommentarer

Njutit på altanen


För några dagar sedan så lyxade vi till det med lite köpt mat ute på nya fina altanen. Vi passade då på att köpa hem middag från Church Street när vi ändå var inne i stan, och mums så gott! Tänk att det nästan alltid blir att man köper samma rätt varje gång man äter på den restaurangen, den ni ser på bilden är den maträtt som alltid hamnar i min mage, breast of chicken, så enkel och god :-)

Idag har vi varit till bvc för att väga och mäta Milo och han fortsätter att växa som han ska, hela 6 kg och 62,5 cm lång! Vid nästa besök om två veckor kommer Milo få 3 månaders vaccinet, känns som en sån sak som jag själv behöver förbereda mig för, då det kommer göra så ont i mammahjärtat om (eller kanske när?) han börjar gråta..

Nu ska vi fundera ut någon middag att laga här hemma, det börjar nämligen sina lite i kylskåpet men något ska vi nog kunna hitta på - låta matfantasin flöda! Ha nu en fin kväll allihopa :-)

Gillar

Kommentarer