Tjuvkik på uterummet


Tänkte att ni skulle få en liten tjuvkik på hur vårt uterum ser ut just nu :-) Vi håller fortfarande på att inreda det men har nu kommit en liten bit på vägen. Bordet samt bänken har vi gjort själva och vi är verkligen SÅ nöjda med det, färgen på brädorna blev perfekt och storleken på bordet kunde inte bli bättre. Här ser ni också pinnstolarna som vi hittade på loppis för ett tag sedan och som vi i helgen målade om till svarta - hur snyggt?! Tidigare idag tog vi en tur till Rusta för att köpa en matta att ha där ute, och vi blev positivt överraskade över hur bra den passade in, den gav rummet en riktigt härlig myskänsla. Jag tänkte att ni ska få se rummet i sin helhet när vi är helt klara, förmodligen kommer vi få plats med en liten soffa också samt några fler detaljer i inredningen!

Gillar

Kommentarer

En kramgo kille - min helg i bilder


Nu under sommaren då Daniel också har semester skulle man kunna säga att alla dagar är helgdagar, men för att summera hur dom här otroligt soliga samt varma dagarna har varit så gör vi ett härligt inlägg med min helg i bilder!

Fredag


I fredags tog vi en tur över till Daniels föräldrar för att sola och poolbada i det härliga vädret - man måste ju passa på nu när sommaren visar sina fina dagar. Paulina kom också över och vi grillade lite kyckling till lunch och busade i massor med Milo. Daniel blev dock inringd på jobb i fredags och har jobbat även i lördags och igår, så trist för honom att missa dom här fina dagarna med sol, vi får hoppas det kommer fler såna dagar innan sommaren tar slut!

Lördag


I lördags hade Paulina och Evelina planerat in en dag på stranden och frågade ifall jag ville haka på. Varför inte tänkte jag då Daniel ändå skulle jobba hela dagen. Jag åkte ut någon timme senare än dom och vi hade det himla trevligt i både sol och skugga. Milo kunde faktiskt sova ett tag vilket gjorde att jag också hann med att sola en liten stund!

På vägen hem stannade jag hos Pappa och Nettan då vi skulle äta middag tillsammans. Dom bjöd på supergod laxtacos - något jag aldrig ätit tidigare faktiskt.

Söndag


Igår blev det en dag vid poolen ute hos min faster med hennes familj. Jag fick ockå med mig Ida, mamma, pappa och Nettan - supermysigt att åka ut och ha en stund tillsammans i det härliga vädret. Vi gottade i oss lite korv med bröd till lunch och avslutade dagen med lite fika!

- Idag är vi tre trötta själar här hemma, två av dom har sovit större delen av eftermiddagen medan jag bland annat donat med det här inlägget till er! Vi har nyss ätit middag och ska snart se ett avsnitt av "Animal Kingdom" innan det är läggdags.
Hoppas ni haft en underbar helg i solskenet!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Ida Warg - Body Mist och Brun utan sol


Jag har läst så mycket gott om Ida Warg och hennes produkter, bland annat dom 3 body mist som hon släppte nu i sommar samt dom brun utan sol-produkter hon har. Jag bestämde mig därför att i veckan köpa en body mist med doft av vattenmelon samt en brun utan sol som ska appliceras i ansiktet, jag hoppas att den fungerar då jag får finnar av dom flesta krämer jag annars har i ansiktet. Just nu kanske inte brun utan sol-krämen behövs då det ska vara solsken under hela den här veckan (lite solning ska man väl hinna med), men så småningom kommer den absolut komma till användning. Body misten har däremot används många gånger redan, den luktar ju fantastiskt gott!

- Har ni provat någon av hennes produkter?

Gillar

Kommentarer