Gravid - v32 - Dagarna går upp och ner

#gravid #graviduppdatering #bestofnouw #pregnant


Avklarade veckor:
Hela 31 avklarade veckor, idag är vi inne i vecka 32, exakt är det 32+3.

Sömn: Sömnen är likadan som tidigare veckor faktiskt, går upp minst två gånger på nätterna för att smita på toa, ungefär vid klockan 24.00 samt 03.00, ganska exakt samma tider varje natt faktiskt haha. Sen vrider och vänder jag mig otroligt mycket då jag får ont i bröstet eller i höfterna..


Mående: Jag är trött delar av dagarna, exempelvis idag efter att vi kommit hem från en mathandling så rann energin av mig helt, så det blev en stund i soffan innan jag orkade gå upp för att hänga tvätt etc. Det är mycket småsaker, så som att hänga tvätt, duscha eller plocka disken som gör att jag blir andfådd samt trött.. Antar att det beror lite på både graviditeten i sig men också blodpropparna. Jag har även fått endel sura uppstötningar senaste dagarna, tror att Mini börjar bli så pass stor att han trycker bort mina organ vilket gör det lättare till att få bland annat sura uppstötningar..


Kropp: Kroppen värker både på nätter och på dagarna, det är allt från lättare värk i ben/fötter till dov smärta i svanken eller ont i höfterna, höftsmärtan är dock på nätterna vilket gör att det är något svårare att sova. Har haft ont i huvudet några dagar också men hoppas det går över snart..

Jag känner i alla fall hur vår lilla grabb sparkar i magen, ibland känns det som han snurrar runt för att han rör sig så mycket haha. Jag tror att han har hicka vissa stunder också, det känns som rytmiska dunkanden från ett ställe i magen några minuter på ibland morgonen och ibland kvällen, har förstått att bebisar tränar på att andas i magen och då kan hicka uppstå!


Övrigt: Vi har sedan tidigare varit på 2 stycken möten med föräldragruppen, och har nu på tisdag vårt sista möte då vi ska prata om amning och första tiden hemma med barnet. Det ska bli intressant! Ska också förbi på jobbet i veckan för att plocka undan mina saker och göra klart allt inför att jag går på mammaledigheten. Det blev ganska hastig frånvaro på grund av min sjukskrivning, så har massor av grejer kvar på jobbet som behövs plockas undan :-)

Annars blir det fortsatt vila i dagarna nu till veckan, det går verkligen upp och ner för varje dag om hur jag mår. Vissa dagar känns det lite bättre (dock inte helt bra..) och andra dagar är andningen något tyngre och värken i bröstet jobbigare.. Ska bli skönt att få träffa Hematologen om 1,5 vecka för att prata dosering av min medicin och behandling. Sen ska det bli riktigt spännande när vi den 11 april ska få träffa specialistmödravården för att prata om vår kommande förlossning, kanske blir det en eventuell igångsättning eller kejsarsnitt pga allt som hänt. Ni kommer få uppdatering när vi besökt dom om nästan 2 veckor :-)


Kram till vår lilla "squash" i magen!

Gillar

Kommentarer

Första kvällen ute


Hej finaste ni! Tänk att igår hade jag min första kväll ute sen allt med sjukhusbesök och blodproppar hände. Jag och Daniel hade bokat en middag på Terassen, och jag hade under dagen känt mig så pass okej att vi bestämde oss för att åka in till vår bokade middagstid, och det var så mysigt att komma ut! Vi delade på goda vitlöksbröd till förrätt och tog sen en varsin Black and White, vilket är standard för mig när man äter på Terassen haha! Vi blev inte ute så länge, åkte hem efter kanske 1,5 timme, men det var så skönt att få komma ut en sväng och bara få vara vi två ett tag. Det är ju inte länge kvar tills vi är en till familjemedlem här hemma, så vi får passa på att njuta av kvalitetstiden med bara varandra lite extra just nu innan vårat efterlängtade mirakel kommer till världen :-)

Hoppas ni hade en fin fredag!

Gillar

Kommentarer

Bebiskläder jag älskar

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12


För ett tag sen visade jag er lite barnrumsinredning och tillbehör som jag älskade från märket Liewood och nu tänkte jag visa er kläder från Zara som jag totalt ä l s k a r !! Jag hade ingen aning om att ZARA hade bebiskläder, men jag googlade runt lite och landade helt plötsligt på deras hemsida och föll pladask för nästan allt. Jag är helt galet kär i hängselbyxorna (nummer 5) samt koftorna (nummer 9 och 10). Den här lugna, neutrala, ljusgråa och beigea tonen är så fint i klädväg :-) Vad tycker ni?

Kram på er

Gillar

Kommentarer