Vad har vi köpt på Gekås Ullared?


Hej ni alla underbara! Jag har ju faktiskt lovat er att visa vad vi köpte när vi, för snart två helger sedan, var i Ullared. Så jag tänkte att idag skulle passa utmärkt att visa er :-) So, here we go!


Vi köpte lite "bra att ha" - saker så som nässug, pysventil, tvättlappar, shampoo etc, nagelfilskit samt en skötbädd och skötbäddsöverdrag som vi har lagt in i tvättstugan.


Vi hittade även lite mysiga saker till barnrummet så som en sänghimmel (den passar SÅ bra i barnrummet, ni ska få se bättre bilder vid ett senare tillfälle), två stycken kaninlampor, spjälsängsskydd och några leksaker som vi ska sätta på ett babygym (vi ska hitta fler men tyckte dessa var lite mysiga).


Det kom även hem en musikmobil, en aktivitetsbok, galgar, snuttefilt, napp, bitleksak, badleksak.


Sist ut men kanske det viktigaste köpen var till barnvagnen. Vi hittade en mugghållare, insektsnät, reflextejp och en reflexspray. Vi ska självfallet synas bra till hösten när det börjar bli mörkt ute!


Hoppas ni tyckte det var lite kul att höra om några av våra inköp från Gekås (vi har hittat ännu mer saker, men detta var det mesta till Mini! Nu är det dags för mig och Daniel att rulla till hockeyrinken då vi ska ska kika på Brynäsmatch med mamma och den sidan av släkten, hade bra så länge!

Kram på er

Gillar

Kommentarer

Det är vår på ingång

Det har under några dagar nu verkligen känts som att våren är på ingång. Jag passade därför på att i helgen köpa hem lite eucalyptus och några kvistar med brudslöja, tyckte det blev himla fint tillsammans!

Men hörrni, snart är vi inne i mars, gud vad tiden går fort. Idag är det redan onsdag och snart ska jag träffa Paulina då vi ska ta en kort prommis, äta lite middag tillsammans och sedan bara hänga ett tag hemma hos henne. Tror vi fixar ordning lite spaghetti och köttfärssås, enkelt och gott.

Har ni tips på något roligt vi skulle kunna kika på när vi efter middagen landar i soffan? Hit me up!

Ha en underbar kväll fina ni

Gillar

Kommentarer

Sprängande himmel

Wow vilken otroligt vacker himmel man vaknade upp till imorse!! Här ser ni hur den färgglada himlen ser ut från vårt gästrum på övervåningen, så himla fint!

Jag kom för ett tag sedan hem från en handling med mamma som vi plöjde av direkt efter jobbet, blev en storhandling tillsammans med henne då Daniel behövde stanna en stund på jobbet och jag inte riktigt har krafterna just nu för att storhandla själv. Börjar bli lite tyngre att bära saker och just nu när svanken gör så pass ont i vissa lägen (efter en kanske för lång promenad igår..) så behövde jag lite hjälp! Just nu sitter jag och Daniel i soffan och har ätit en supergod linsgryta med ris och ska kika på sista avsnittet av "The Umbrella Academy", och jaaa vi har plöjt genom en hel säsong på några dagar haha!

Vad gör ni en måndag som denna? :-)

Pussen kramen

Gillar

Kommentarer