Vad måste vi köpa till bebis?

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller en betallänk.


Jag blir G A L E N av att bara ligga hemma och vara rasslig, det är helt sjukt vad denna förkylning (eller influensa till och med kanske...?) har dragit ut på tiden.. Febern är i alla fall borta vilket är skönt, men pigg och kry känner jag mig inte riktigt än.. Jaja, för att få tiden att gå om dagarna så har jag kikat på barngrejer att eventuellt köpa :-) Det vi redan har köpt, om man utgår från bilden, är spjälsängen från Ikea!

Vi har såklart tänkt ha spjälsängen inne i vårat sovrum till en början så vi får ha Mini nära, vi har också ett babynest som vi fick av mamma i julklapp som jag tror kommer användas flitigt! Spjälsängens ena sida kan man faktiskt ta av, så vi hoppas att det ska gå att ha spjälsängen (utan ena sidan) direkt vid vår säng, så det blir som en bedside crib :-) Vi märker om det fungerar eller inte!


Har ni tips på vad vi M Å S T E köpa till Mini innan han kommer?
Vi har tänkt köpa en hel del på Ullared när vi åker dit, så tips tas gärna emot!

Gillar

Kommentarer

Ljusstake Ernst


Vad tycker ni om den här (enligt mig supersnygga) ljusstaken från Ernst?
Vi fick den i julklapp och jag tycker att den passar in så bra här hemma hos oss. Jag har märkt att Ernst har mycket fint i inredningsväg, kommer ni ihåg den stora mörka muggen jag visade i ett inlägg tidigare i veckan? Det är en mugg från Ernst som jag också äääälskar!

- Nu ska jag fortsätta krya på mig, känner att det faktiskt är på bättringsvägen men jag är inte frisk än (hallå, hur lång tid ska det ta?!) så det blir vila från jobb imorgon också. Det börjar bli himla tröttsamt att bara ligga hemma och göra i n g e n t i n g...... Men men, det är inget att göra åt!

Ha en fin söndagskväll!

Gillar

Kommentarer

Gravid - V23


Det ska väl vara verkligheten man visar upp här på bloggen!? SÅ, här får ni några bilder på en sjukling som inte gör något mer än ligger hemma och är rasslig, alla veckor är inte likadana så att säga.. ;-)


Avklarade veckor: 22 veckor klara, idag är det dags för v23 +2. Vi går ju som sagt in i en ny vecka på torsdagar men jag fortsätter med dessa veckouppdateringar på helgerna!


Cravings:
Fortfarande inga speciella cravings. Känner dock att jag måste bli bättre på att äta grönsaker till maten.


Sömn: Sover lite sådär faktiskt.. Många drömmar varje natt och jag börjar få lite svårt att ligga som jag vill. Att ligga på magen har inte varit ett alternativ på länge, men nu är det till och med jobbigt att Daniel lägger hela sin arm, helt avslappnad, över magen haha! Att hålla bara handen på magen får han såklart mer än gärna göra ♥


Mående: Just nu mår jag bra i graviditeten men desto sämre i den förkylning jag åkt på. Ligger fortfarande hemma, som jag gjort senast 2,5 dagarna, i soffan med hosta, halsont, täppt näsa och huvudvärk, däremot har febern lagt sig vilket är skönt! Jag håller tummarna att det lättar upp till veckan, annars blir det ett besök till Hälsocentralen. Har haft kontakt med både 1177 samt min Hälsocentral i torsdags och i fredags men där blev jag ombedd att avvakta och åka in ifall det inte släppt till veckan! :-)


Kropp: Magen fortsätter att växa i en helt galen takt framåt, känner mig redan relativt stor, kan bara tänka mig hur det kommer kännas om några veckor då haha.. Men jag Ä L S K A R min mage, är verkligen så stolt över den och vad min kropp klarar av.


Hormoner: Lättare till tårar och till irritation, men tror mycket har att göra med att jag blivit himla sjuk och med det inte orkar med något annat än att ligga i soffan..


Övrigt: Jag och Daniel har bokat in en natt i Ullared om några veckor då vi ska bila ner till Gekås och handla en del inför Mini, och såklart få njuta av en liten miniledighet tillsammans innan vi till sommaren kommer ha fullt upp med vår nya familjemedlem.
Har ni några tips på vad man kan hitta för bra grejer till bebis på Ullared?


Vår fina lilla "grapefrukt" hihi

Gillar

Kommentarer