Mot Högbo Bruk

Skor Alexander McQueen / Tröja C'est Normal / Byxdress Bikbok
Älskar denna tröja som jag fått från min älskling, ni kommer få bättre bilder på den till veckan!


Hej finisar! Fredag igen men idag är ingen vanlig fredag, för just nu är jag nämligen med min avdelning från jobbet på en så kallad enhetsresa tillsammans på Högbo Bruk! Jag kom precis hit så ska möta upp mina kollegor nu, jag åkte ut lite senare än resterande då någon behövde stanna kvar och hjälpa till att backa upp i växeln för inkommande samtal och i år blev det jag! I år är temat teambuilding där det på schemat är inbokat en föreläsning samt arbete i olika workshops kring detta, tror det kommer bli himla roligt! Det blir även en övernattning på Högbo Brukshotell så imorgon kommer jag få njuta av en god hotellfrukost, yummie!

Vad ska ni göra i helgen?

Gillar

Kommentarer

Till er


TACK!!


Hur underbara är inte ni då? Så fina och verkligen så himla bäst, det värmer nå enormt i både mig och Daniel efter alla fina gratulationer som vi har fått! Det känns så magiskt att nu faktiskt ha berättat för er att det växer en liten Mini i min mage, en ny liten människa som vi kommer få kalla vår dotter/son (vi vet inte könet i dagsläget men vi har tänkt ta reda på det).

Känslorna toppas nästan varje dag av ett sms från mig till Daniel (eller ett sms från honom där han frågar hur jag mår, han är verkligen världens bästa kille). Jag försöker nog fortfarande förstå att det faktiskt är i min mage det nu växer en ny person, ett helt nytt liv. Därför kommer det nästan dagligen en kommentar eller två om hur fantastiskt det här är.

"Kan du förstå att vi ska få ett litet barn tillsammans, så himla underbart", "Jag har ett barn som växer i min mage, wow", "Vi kommer bli världens bästa föräldrar" men den allra finaste kommentaren jag älskar att få säga är "tänk att det är nu vi bildar vår egen familj".

Jag hoppas ni vill följa med på den resa vi har framför oss, för nog kommer det ett och ett annat inlägg om vår lilla Mini (Mini är arbetsnamnet för tillfället). Vi har några månader på oss att få landa i tanken att vi ska bli föräldrar, att hinna fixa ordning med skötrum, hinna dekorera och inreda ett mysigt barnrum, för om några månader kommer hen till oss. Men ni måste lova att säga till ifall det blir för mycket om barn, men det är svårt då jag är heeeelt uppe i det här, det är sån otrolig lycka inom mig och jag vill bara få ut allt till er.

Tack för alla fina grattishälsningar på både bloggen, Instagram och alla er som jag träffat på i verkligheten.
Bäst är ni.


Kram på er

Gillar

Kommentarer

Vi väntar barn!


Jag och Daniel har varit ett par i över 4 år. Kan ni tänka er att i lite mer än fyra år har jag fått ha världens finaste kille vid just min sida. Känns så magiskt att ens tänka tanken att dessa fyra år har varit som en helt fantastisk uppstart på resterande del av vårat liv tillsammans, man kan säga att dom här åren har varit början på något ännu större. Den känslan och kärleken som jag varje dag får uppleva med den här fantastiska människan är så otroligt stark, säker, vacker och unik. Det känns som att vi levt ett helt liv tillsammans, men när man tänker efter så har livet bara börjat.
Nu är vårat första, vackra och händelserika kapitel i livet skrivet.

Redan tidigt i september i år började vi skriva på kapitel nummer två. En fantastisk känsla där glädje, lycka och energi spred sig i kroppen. Och det är inte länge kvar innan vi börjar skriva på vårat tredje kapitel. I maj kommer någon vi längtat SÅ mycket efter, någon vi kämpat för och någon vi redan älskat i flera år, för vet ni vad, sen i september växer det en bebis i min mage.

Jag har, sen första dagen vi fick reda på att det i min mage växer en underbar liten människa, velat berätta för er om den här känslan, men det är så svårt att beskriva den i ord, den här fantastiska och magiska känslan som vi nu får uppleva. En känsla av glädje och lycka som samtidigt är någonting helt nytt för oss, något vi kämpat länge för och som vi nu är så otroligt tacksamma för att få uppleva.

Nu ska vi glädjas och njuta av den värme och kärlek som sprudlar omkring oss. HUR fantastiskt?! Vi är så förväntansfulla, spralliga, glada och känslosamma. Tänk att det vi längtat efter nu faktiskt händer, tänk att det i min mage, just nu, precis just nu, faktiskt ligger en liten människa och växer. En människa som vi kommer ge allt för. Vår skapelse för den här planeten, vårat lilla liv.

Det är nu vår dröm går över till att bli verklighet. Så som vi har längtat.

Kram på er

Gillar

Kommentarer