Äntligen får ni se..

UTAN MATTA ↓

MED MATTA OCH NYA GARDINER ↓


Vad säger ni om mattan samt våra nya gardiner, bra/dåligt? :-)
(Och ja, jag ser att vi borde nog stryka gardinerna haha)

Vi hade funderat ett tag på att ha en matta i vardagsrummet, varför är just för att det brukar kännas både mysigare samt hemtrevligare med en matta under soffan, så nu i veckan tog jag tag i saken och köpte med mig denna supersnygga matta hem! Både mattan och gardinerna är från Rusta, måste säga att jag tycker verkligen att dom har höjt nivån på inredning i den butiken!! Vi är i alla fall supernöjda, tycker att det blev en mycket mysigare känsla i rummet, och så slipper man frysa om fötterna om man har dom på golvet när man sitter i soffan haha ;-)

Gillar

Kommentarer

En fartfylld dag

Älskar verkligen dagar som består av endast roliga saker, och idag var en sån dag! I förmiddags mötte jag upp farfar för att tillsammans kika på pappa och Nettans buggtävling, vilket förresten var superroligt att se då det var mycket folk och riktigt duktiga dansare :-) Efter tävlingen köpte vi med oss mat från Asia Garden (hallå, hur gott?!) och åkte förbi min syster för att äta lunchen hemma hos henne! När jag väl landade hemma efter att ha varit borta på både danstävling och lunch så bytte jag om för att hinna ta en prommis med mamma, det är verkligen så skönt att komma ut en stund på dagarna för att röra på sig och få lite frisk luft i lungorna!

Just nu har vi precis kommit hem från en middag hos Daniels föräldrar och ska landa i soffan för lite serie innan det är dags för sängen, hoppas er lördag har varit lika bra som min! kram på er

Gillar

Kommentarer

Hannalicious for NA-KD

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller betallänkar

1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR / 5 HÄR


Ni har väl inte missat att Hanna Friberg har gjort en helt ny kollektion med NA-KD?! Den här gången är den full med riktigt snygga jackor, allt från kappor till dunjackor. Jag blev helt kär i den röda kappan på bild nummer 3, tror verkligen den skulle passa perfekt en solig och fin höstdag, eller vad säger ni?

- Nu ska jag och Paulina landa i soffan för en filmkväll tillsammans, hoppas ni får en fin kväll!


Gillar

Kommentarer