Vilken match va?!

Ni som inte såg Sveriges match igår, ni missade verkligen något!! Vilken bra match det var, och så spännande. Jag hade innan matchen svårt att tro att Sverige ens skulle kunna spela oavgjort mot Mexico, men matchen avslutades med hela 3-0 till Sverige, så grymt bra jobbat!
Nu laddar vi upp inför en åttondelsfinal på tisdag, är ni spända? :-)

Hur är det med er annars då, bra, dåligt, pigga, trötta? Jag är ganska så trött faktiskt men annars är det bra, känner att jag skulle behöva ha lite semester men det får vänta, eller ja, jag har en dag ledigt imorgon, sen är det några veckor kvar till nästa ledighet.. Jag har semester en vecka v29, sen är det inte dags igen förrän i mitten av augusti då jag och min kärlek tar två veckor tillsammans för att åka ner till Göteborg och kikar på golf. Sen drar vi vidare på lite äventyr i Norge, där vi bland annat ska hälsa på Daniels bror och hans sambo, vilket för i övrigt ska bli otroligt roligt!
Ha en fin kväll nu bästa ni!

Gillar

Kommentarer

En dag i Uppsala med min andra halva

Ristorante Villa Romana

Igår kändes det som att man hade sin första dag på sommarsemestern, men så var faktiskt inte fallet! Jag och Daniel åkte till Uppsala och hade bara en supermysig dag tillsammans, vi var båda lediga igår och nyttjade den till fullo med en shoppingdag tillsammans :-) Till lunch åt vi en varsin jättegod pasta carbonara från Ristorante Villa Romana, verkligen supermysigt ställe att sitta och äta på ute i solen, jag kan verkligen rekommendera restaurangen om man är sugen på en riktigt god pasta!

På kvällen igår så gick vi på bio och såg "Den blomstertid nu kommer", enligt mig så var den absolut sevärd! Det kändes lite annorlunda att se en sådan slags film på svenska, och det kändes som det hamnade väldigt nära inpå sitt eget liv i och med att filmen utspelar sig i Sverige. För er som inte vet så handlar den om att det bryter ut mystiska attacker i Sverige, terrordåd i Stockholm och en kille som tvingas tillbaka till sin barndomsby och måste ta tag i sitt förflutna.

Gillar

Kommentarer

Midsommarafton!

Dagen började med att vi dekorerade midsommarstången...

...och sen kom vi igång med den årliga femkampen...

...och dagen avslutades med tårta!

Hej på er! Lite sent ute nu kanske, men jag hoppas ni hade en fin midsommar :-) Vi åkte på morgonen upp till stugan som släkten på pappas sida har, för att träffa släkten för lite firande! Det bjöds på mumsig mat, roliga lekar och den årliga dansen runt midsommarstången, underbart! Vad gjorde ni för roligt i fredags på midsommarafton?

Just nu ligger jag och Daniel i soffan men tänkte nog röra oss in mot stan för att gå på bio vid 18, tänkte se "Den blomstertid nu kommer", håller tummarna att den är bra!
Kram på er så länge!

Gillar

Kommentarer