Vilken start på miniledigheten

Vilken start på miniledigheten! Jag är pigg och kry igen vilket är superskönt!! :-) Igår på dagen åkte jag över till Paulina för att äta lunch tillsammans och bara umgås! Jag åkte hem igen runt 16 och strax efter det kom min syster över då vi sedan tidigare hade planerat in att vi skulle ha en filmkväll tillsammans! Vi lagade mat och bara hängde i soffan, så mysigt!! Hon sov även kvar så imorse gick vi upp och smaskade i oss frukost tillsammans innan det var dags för henne att åka hem över och dags för mig att rulla iväg för att hämta upp Ayla och ta en shoppingtur, och nog kom jag hem med några nya saker att hänga i garderoben!

Just nu sitter och och Daniel i soffan och ska kika på Dr Strange, vi började kolla på den här om dagen men såg aldrig klart! Hoppas ni haft en bra påskafton och njuter av ledigheten! Kram på er

Gillar

Kommentarer

Bathroom och solsken

Hej fina ni!

Idag känner jag mig piggare än tidigare i veckan vilket är superskönt, så jag tänkte faktiskt gå ut och sätta mig i solen och njuta en liten stund, man måste ju passa på medan den är framme! Så nu ska jag ta med mig lite te, filt, sittunderlag och musiken ut och njuta! Hoppas ni också har det soligt och kan njuta av en molnfri dag, kram på er!

Gillar

Kommentarer

Varm choklad med marshmallows

Tänk att man skulle gå och bli sjuk ändå.. Idag är jag hemma från jobbet då jag inte alls kände mig nå pigg imorse.. Kände mig febrig igår och det sitter kvar även idag, dock lite mindre så tycker det känns något bättre! Huvudvärken känns också lite bättre, och jag är sjukt förvånad över att jag inte alls har lika ont i axlarna längre som jag hade innan i måndags (då jag var hos sjukgymnasten) vilket är jättebra! 

Här om dagen mumsade vi i oss lite varm choklad med marshmallows och en (och en halv hehe) vaniljbulle! Kanske man ska göra sig lite varm choklad om en stund :-) Hoppas ni hittills haft en fin dag och är pigga och krya!

Gillar

Kommentarer