Julklappsspel

Det här med att lyckas spela julklappsspel utan att det blir någon form av panik när man ska ta julklappar av varandra är nog helt omöjligt! I tisdags så var vi några tjejkompisar hos Paulina där vi hade det himla trevligt med lite glögg, pepparkakor och lussebullar (och julklappsspelet då såklart). Detta är tredje året i rak som vi träffas såhär runt jul och umgås, lika mysigt varje år!!

Idag är det jobb som vanligt och jag ska även försöka hinna fixa klart med julklapparna! På lördagskvällen ska vi över till Daniels föräldrar där vi tillsammans med min familj ska köra julklappsspel samt spela lite bingolotto på uppesittarkvällen. På julafton bjuder jag och Daniel (som har blivit vår lilla tradition) över våra familjer på frukost för att sedan på eftermiddagen åka iväg på varsitt håll. Jag ska till farmor och farfar detta år och inför det så ska jag baka två cheesecake som jag tänkt ta med till lite efterrätt, men det blir ett projekt för lördagen tror jag, för just nu ska jag ner och köpa de sista julklapparna!

Gillar

Kommentarer

Gårdagens tredje advent

Kolla så fin julgran vi har hemma! Det är en platsgran från Rusta med inbyggda lysen, himla fin! Vi har lite svårt att ha en riktig gran då katterna är uppe och klättrar i granen, i så fall skulle vi nog få dammsuga flera gånger per dag ;)

Igår var det tredje advent och vi åkte över till mamma för något som vi kallar julpyssel! Vi åt alla lunch tillsammans, pysslade ihop lite julpynt samt satte upp och klädde mammas gran! Ända sedan jag och min syster var små, så har vi alltid haft julpyssel där släkten träffas och pysslar ihop olika julpynt, det är precis lika mysigt nu som förr!

Idag är jag faktiskt ledig från jobbet vilket har varit himla skönt! Jag har städat, tvättat, diskat, storhandlat samt mätt ut steg till vår trapp som vi nu har börjat renovera, bilder kommer så småningom! Hoppas ni får en fortsatt härlig måndag!

Gillar

Kommentarer

Julbord på Eckerölinjen

Hej på er! 👋🏼 Hoppas allt är fint med er!

Igår hade vi en himla mysig dag!! Den började med att vi gick upp tidigt på morgonen för att hinna med bussen som skulle ta oss till Grisslehamn. Väl framme hoppade vi på Eckerölinjen där vi åt god julbuffé och njöt av en trevlig dag tillsammans!

Efter båtresan gick vi ner på stan en stund för att möta upp några från Daniels jobb på Oleary’s, trevligt! Vi blev dock inte kvar så länge då varken jag eller Daniel är helt krya..

Just nu är vi precis hemkomna efter att ha ätit middag hos Daniels föräldrar då Daniels pappa fyller år imorgon, grattis! Nu blir det häng i soffan framför en film och fira in andra advent, ha de bäst!

Gillar

Kommentarer