Nya kontorsrummet, före-efter

Hej på er alla! Jag tänkte äntligen visa er lite av hur vi har fått det hemma i radhuset! Jag kommer göra några olika inlägg om det och jag tänkte börja med att visa hur det ser ut i vårat kontorsrum (som tidigare varit ett sovrum)! Se före och efterbilder här nedan!

Är så himla nöjd med vårat kontorsrum!! I och med att jag har fått lite frihet från Daniel gällande hur detta rum ska se ut, så kommer jag säkert vilja sätta upp några tavlor på den vita väggen mellan skrivbordet och garderoben, men det får blir av senare när jag listat ut vad jag tror kommer passa (om det ens bör vara några tavlor där?). Vi får se hur slutresultatet blir, men jag gillar rummet så mycket mer nu än tidigare, detta känns mycket mer som oss! :)

Gillar

Kommentarer

Myshelg

Hej på er denna snöiga tisdag! Jag har haft det kanoners sedan förra gången vi hördes. Daniel är ju hemma och jobbar igen, så nu är varje vecka helt perfekt!! <3

I helgen som var så njöt jag av två lugna dagar med min kärlek! Det regnade hela lördagen, sol hela söndagen och snö idag, höstväder kallas väl det? ;) Vi tog en promenad i regnvädret i lördags, vilket var jätteskönt! I söndags var det även fars dag så jag åkte över till pappa och åt lite lunch samt passade på att byta till vinterdäck! Tur jag bytte däck i helgen, för idag ligger det snö på marken, julkänslor!! 

Gillar

Kommentarer

Silja Line

Hej på er alla fina! Hoppas det är bra med er :)

Här kommer lite bilder från förrförra helgen då jag och Daniel var på kryssning! Vi åkte en 23 timmars kryssning och hade det verkligen supermysigt. Det var längesen vi gjorde något sånt tillsammans då vi på senaste tiden egentligen bara har renoverat hemma, så det var skönt att komma iväg bara jag och Daniel, underbart <3

Det är halvdag på jobbet idag men jag passade på att ta ledigt hela dagen, lyx! Så nu sitter jag hemma i soffan och ska nu njuta av min avokado och äggmacka till frukost, hörs!

Gillar

Kommentarer