Vinst på minigolfen?

Dessa bilder är från söndagens minigolf. Jag och Daniel var och spelade på minigolfen vid Fjärranhöjder Badet i helgen. Jag är så stolt över mig själv som faktiskt slog så bra att jag till och med vann över Daniel, heja mig. PS, du är också duktig hjärtat, såklart! ;)

Det har varit väldigt mycket den här veckan för mig, vilket har gjort att uppdatering här har hamnat lite på sidan.. Det är mycket på jobbet just nu, har endel att göra hemma inför flytten och jag mår fortfarande inte helt bra i kropp och knopp (mer om det kan ni läsa i detta inlägg - Man ska ta hand om sig själv.) Nu ska jag och Daniel åka till hans föräldrar och äta lite grillat till middag, vi hörs! 

Gillar

SARAHS

Vilka härliga dagar jag har haft sen vi senast hördes. I söndags så åkte jag och Daniel till Valbo Köpcentrum en sväng för att köpa bland annat en ny ordentlig gräsklippare, samt kika runt lite på Mio och Trademax. Supermysig dag som avslutades ute på golfen, så fridfullt och underbart att vara där ute tillsammans med min kärlek.

I måndags så jobbade jag på som vanligt på dagen, men skyndade mig hem efter jobbet för att hinna duscha och göra mig klar inför en middag tillsammans med mitt hjärta. Vi hade nämligen 2 år som förlovade i måndags <3, och tänkte därför att vi skulle prova på en restaurang som varken jag eller Daniel hade testat tidigare, det blev då ett besök på SARAHS. Suuuupergott och mysigt litet ställe, dit kommer vi absolut gå fler gånger. När vi kände oss mätta och belåtna så avslutade vi kvällen med några drinkar på Söderhielmska Gården.

Igår var det, som ni förmodligen redan vet, Sveriges nationaldag, Hurra för vårt avlånga land! På förmiddagen igår så tog vi det lugnt hemma, åt lite frukost och vilade framför tvn. Under eftermiddagen hade vi istället massor av saker för oss. Vi åkte förbi min pappa och hämtade några flyttlådor som vi tänkt använda till vår flytt. Efter det åkte vi ner på stan och åt lunch på Kaffe Trysch, mumsigt och ett plus i kanten var att man fick rotfruktschips som tillbehör (jag som älskar chips, mums). Vi tog oss sedan en runda nere på stan och jag hittade ett par byxor och två tröjor, ska försöka komma ihåg att visa er dom så småningom! :) Nu ska jag njuta av en skål full med jordgubbar och grädde, vi höres

Gillar

En Emelie-dag

Idag har Daniel varit ute på golfen hela dagen, så jag har haft en "Emelie dag" idag! Har legat i soffan och kollat några avsnitt på "Vampire Diaries", tagit en skön promenad, badat (SÅ skönt) och plockat lite här hemma, det har varit en himla lugn dag, det behöver man ibland :) Daniel kommer alldeles snart hem och då ska vi göra ordning lite middag, ha nu en kanonbra lördag allihopa!

Gillar