Stughäng och årets första dopp

Vilken helg hörrni!! Sol, sol ännu mera sol och värme. Så skönt. Jag och Daniel åkte ut till stugan där mamma, morbror, mina småkusiner och mormor och morfar redan var, jättemysigt att träffa alla plus att vi tog årets första dopp. Kallt tänker ni, men kallt var det i 2 sekunder, sen var det såååå skönt, hade kunnat bada längre än vad vi gjorde till och med! ;-) Det är så otroligt fridfullt ute vid stugan, mormor och morfar har en stuga (som vi alltid var till när vi var små jag och Ida) och i år har faktiskt mamma och morbror skaffat sig en stuga tillsammans som ligger på samma ställe (typ 100 meter bort bara och upp på en liten kulle). Så himla underbart, här kommer det spenderas många soliga dagar i sommar :-)

Idag är Daniel ute på golfen och jag har precis kommit in från en stund i solen här på vår baksida, plockat lite disk och tänkte nog snart ta mig en promenad i finvädret. Hoppas ni njuter lika mycket av solen som vi gjort och fortfarande gör den här helgen <3

Gillar

Kommentarer

Snart kliver han in genom dörren

Tänk att det redan är den 25e maj, tiden går så himla fort! Idag är man ledig från jobbet (Kristi himmelsfärd), det är alltid skönt att få någon dag ledig lite här och där, det behöver man. Daniel kommer även hem idag vilket är jätteskönt, han kliver nog in genom dörren om inte allt för länge, mys. Vi får se vad vi hittar på för roligt under dagen, men just nu så ska jag försöka blunda i några minuter då jag hade svårt att somna igår plus att jag vaknade redan vid halv sju idag även man är ledig..
Hoppas ni får en fin Kristi himmelsfärdsdag.

Gillar

Kommentarer

Vad är bra i ditt liv?

Jag ska börja detta inlägg med att säga att jag är otroligt glad på livet. Det finns saker som jag känner inte riktigt ligger helt på plats för tillfället (men finns det verkligen någon gång i livet då allt ligger helt på plats?) Det är mycket att göra på jobbet just nu, det har varit fixande inför visningar av vårt radhus och min hälsa är inte riktigt som den brukar vara (det är inget farligt, men jag kan göra ett litet inlägg om det snart så ni får veta vad som faktiskt händer). MEN jag är ändå sjukt glad på livet då det finns så mycket att bara njuta av och vara glad över.

Jag är så helt galet kär i min Daniel, han som gör mina dagar till dom bästa och får mig att känna mig trygg i livet och trygg i mig själv. Jag har så otroligt bra och underbara kollegor på jobbet som gör att arbetsdagarna aldrig blir tråkiga. Jag har min bästa familj och mina otroligt fina vänner som stöttar mig genom allt och som alltid finns vid min sida, och sist men inte minst så har jag något fruktansvärt roligt som jag ser fram emot, mitt och Daniels nya radhus, det vi kommer flytta in i tillsammans från start, att få inreda och renovera tillsammans, det kommer bli sååå fint och så mysigt.

Nu tänkte jag lägga mig och stänga mina ögon för denna dag. En sak som jag vill att ni gör nu är att ta ett djupt andetag, blunda och tänk på allt bra som finns i just ditt liv. Godnatt på er. <3

Gillar

Kommentarer