Detta är så sjukt spännande!!

Kan någon gissa vad vi har haft för oss i veckan?!

Jo, det är så att i tisdags budade vi på ett radhus (vilket tog oss hela kvällen) och redan på onsdagen skrevs det kontrakt som gjorde att radhuset blev vårt!! Det är så sjuk att vi äntligen har hittat något större att flytta till och vi är så himla glada och har redan börjat planera inför den rust som behövs göras! Gud vad kul detta kommer bli och ni kommer få följa med på allt! I mitten av juli har vi inflyttningsdatum, WIHO!!!

Gillar

Kommentarer

Hundmys

Nu har vi landat i soffan för första gången på den här helgen, känns det som i alla fall. Igår på förmiddagen storstädade jag i köket medan Daniel och hans pappa fixade med elen här i radhuset, tydligen fattades det jord på två ställen, vilket nu är fixat, bra jobbat! Under hela eftermiddagen var vi istället borta på roligheter. Först åkte vi till ett 70års firande för att direkt efter åka iväg på lite konfirmationsfirande, superkul!

Idag har vi varit iväg och slagit lite bollar på ranchen ute på golfen ute i Älvkarleby, plus att vi storhandlade på vägen hem. Så nu har vi precis ätit lite sen lunch och sitter och myser under en filt framför tvn. Hoppas ni får en fortsatt bra söndag!

Gillar

Kommentarer

En fredag full av skratt

Idag har varit en helt vanlig dag på jobbet, eller ja, en dag med ovanligt mycket skratt från oss alla i växeln, sådär härligt glatt har det varit hos oss hela dagen, måste nog vara för att det är fredag, eller hur? ;)

Snart ska jag smita iväg från jobbet och ta en snabbhandling på vägen hem, måste handla det som behövs till middagen ikväll då vi ska laga lite wook, mums!! Hoppas ni alla har haft en kanonbara vecka hittills och får en bra start på helgen!

Gillar

Kommentarer