Singapore Outfit

Keps - Pull And Bear / Ryggsäck - Pull And Bear / Tröja - Bershka

Här är den outfit jag hade när vi åkte hem från Bali! #nouwoutfit Vi hade en dag i Singapore där vi tog en taxi från flygplatsen och in till staden där vi bara njöt tillsammans av en riktigt läcker stad, jag håller på med ett inlägg om vår dag i Singapore som kommer upp snart!

Gillar

Kommentarer

Shopping på Bali

Keps, vit t-shirt, hängselkjol, rosa huvtröja och ryggsäcken är från Pull And Bear.
Rosa t-shirten är från Bershika.
Badkläderna är från två olika småbutiker som jag tyvärr inte minns namnen på. Bikinin är i alla fall köpt i Ubud och baddräkten i Uluwatu.
Tofflorna är från en liten butik i Seminyak.

Jag tänkte att detta inlägg skulle innehålla det mesta som jag köpte när vi var på resande fot och lite tips gällande shopping på Bali. Till att börja med, ska man shoppa från "vanliga" butiker så som H&M, Zara, Pull And Bear och Mango så är det i Kuta man får göra det. Där finns ett ganska så stort shoppingcentrum som heter Beachwalk och har alla de butiker jag nämnde här ovan, plus många fler. Det finns även butiker som ligger efter alla gator som finns, exempelvis Adidas, Hurley och Rip Curl. Priserna är nååååågot billigare än hemma, men det är ingen överdriven skillnad.

Det finns även lite shopping i Ubud, Canggu och Seminyak, inga stora ställen utan snarare endel små mysiga butiker. Skulle man dock åka till exempelvis någon av Giliöarna, Nusa Lembongan eller Uluwatu så ska man inte förvänta sig någon shopping i vanliga butiker alls. Något apotek, någon minimart (liten mataffär/kiosk typ) och restauranger är väl det man till största del hittar på dessa ställen.

Allt som allt, man åker inte till Bali endast för att shoppa. Nog finns det shopping, men priset är nästan detsamma som hemma i Sverige. Det finns många små shoppinggator, även på Gili, Nusa Lembongan och Uluwatu, som har de traditonella utbuden (som vi svenskar oftast är vana med vid utomlandsresor) med strandkläder, musikspelare, solglasögon och annat smått och gott, på dessa ställen är det prutning som gäller!!

Hoppas detta var till hjälp för någon där ute! :) Nu ska jag fortsätta slumra till framför tvn. Är förkyld (igen..) med en riktigt dryg hosta, snorig, lätt feber och huvudvärk. Jag orkar inte vara sjuk igen, därför jag gick till jobbet igår (dum idé Emelie..) men var tvungen att gå hem efter 2 timmar då jag inte klarade av att jobba.. Vi hörs när jag piggnat på mig lite!

Gillar

Kommentarer

Hemma i Sverige igen!

Här är några bilder från de dagar vi var på ön Nusa Lembongan.

Och här är några bilder från de två dagar vi var i Uluwatu.

Hej på er alla, vi landade på Arlanda igår vid 10:30 (efter bra många timmar på både flyg och mellanlandningar) och somnade här hemma i Gävle vid cirka 18 och sov fram till 05 imorse, så vi är ganska så trötta nu haha.

Det har varit en otroligt härlig och underbar resa med min andra halva, och som ett plus fick vi även en heldag i Singapore på vägen hem!! Massor av bilder kommer, när jag inte är lika trött..

Gillar

Kommentarer