snöväder

Dessa bilder är från i onsdags då det snöade som bara den. Det blev dock himla fint ute med vita grenar och man fick ändå en riktig vinterkänsla. Idag däremot så är himlen helt blå och snön ligger fortfarande kvar på marken, luften är frisk och det är några minusgrader ute, så himla skönt!

Hoppas ni får en bra fredag och en härlig start på helgen!

Gillar

Kommentarer

15 små frågor

Hur gammal är du?
21 år (snart 22)

När vaknade du idag?
Idag ringde klockan 06:08 men jag klev upp en halvtimme senare


Vad åt du till frukost?
En shake och en kiwi


Nämn fem saker man kanske inte vet om just dig:
Jag älskar att storhandla, eller jag älskar det bara när jag slipper storhandla själv haha. Det är så mysigt när jag och Daniel handlar tillsammans <3

I hela min uppväxt har jag fått höra att jag både verkar samt ser äldre ut än vad jag är.

Jag tycker om att ha en ordentligt vardag med bra rutiner, men jag gillar också små vardagliga överraskningar.

Att resa och upptäcka nya saker är något jag älskar, men vem gör inte det?!

Jag tycker det är jättemysigt att läsa böcker, men oftast läser jag bara när jag är utomlands, speciellt när jag ligger på solstolen. Läser jag när jag ligger i sängen eller i soffan så somnar jag bara haha.

Är du besatt av någonting?
Serier är en sak som både jag och Daniel besatta av, vi har sett hur många som helst tillsammans, och har väldigt många vi kollar på just nu också, har ni nå bra tips på bra serier? Vi kikar på serier så som Designated Survivor, How to get away with murder, Criminal Minds, Orphan Black, Gåsmamman, Midnattssol etc.

Beskriv en perfekt dag:
Att få vakna upp i sängen tillsammans med Daniel på en ledig dag utomlands, där vi bor i en bungalow precis vid stranden. Vi klär på oss för att sedan smita iväg för att äta en supergod frukost. Efter detta drar vi på oss träningskläderna och tar en gemensam springtur i området där vi bor. När vi kommit hem igen så sätter på oss badkläder och går sedan ner till stranden för att bada och njuta av solen och värmen. Kanske man kan testa på att surfa i vågarna, eller köpa sig ett par simglasögon och utforska vattnet.

Efter en dag på stranden tar vi oss tillbaka till vår bungalow, duschar av oss ordentligt och sätter oss sedan med en god drink på vår veranda som har utsikt mot solnedgången. Vi avslutar sedan kvällen med en god middag på en liten men mysig restaurang.

Detta är en dag som jag drömmer om, och som jag hoppas och tror att jag och Daniel kommer få uppleva när vi i mars är ute på vår resa i Bali. (Hallå, om en vecka + en dag så åker vi iväg!!)

Är du morgon eller kvällsmänniska?
Jag är en otroligt kvällstrött människa, så jag vaknar mycket hellre tidigt på morgonen och utnyttjar hela dagen.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan?
Svenska och idrott har alltid varit det jag tyckt mest om, samt det jag presterat bäst i.

Vad köpte du senast?
Ett träningskort på Friskis och Svettis.

Vilken är din favoritaffär?
Jag har ingen speciell favoritaffär, handlar saker och kläder där jag hittar något jag gillar.

Vilka smeknamn har du haft?
Emmy, Thure, Sture, Empa och Em.


Hur går du helst klädd?
Helst går jag klädd i mjukiskläder, typ en pyjamas. Annars har jag vida byxor med en hög midja samt en kortare t-shirt på mig. Eller kanske ett par jeans, någon gång ibland.

Vad har du gjort idag?
Idag har jag jobbat och tränat. Det jag har kvar att göra idag är äta middag, tvätta och förmodligen kommer jag kolla på serie, just nu kikar jag på "Jane the virgin", himla lättsam serie!

Beskriv platsen du befinner dig på just nu:
En grå soffa i pappas hus.

Vad har du alltid med dig?
Telefon, plånbok, nycklar och läppbalsam.

Gillar

Kommentarer

två olika världar

Om man jämför vädret som vi hade i helgen med det vädret som vi har här i Gävle idag, så känns det som två helt olika världar. Man fick riktiga vårkänslor av solen som värmde och fåglarna som kvittrade i helgen, och idag är det riktigt ruskväder och det känns som att våren inte alls är i närheten.. Så trist..

Idag ska jag och Ida gå på ett gympapass på fjärran och efter det åka direkt till pappa för äta middag tillsammans. Jag har tagit det lite lugnt med träningen i helgen och i början på denna vecka då jag känt mig trött i kroppen och behövt vila, men idag tror jag att ett träningspass passar alldeles utmärkt!

Gillar

Kommentarer