Saturday, churros

Hejsan alla, vad gör ni idag på självaste nyårsafton? Jag och Daniel är i Stockholm och ligger just för tillfället på hotellrummet och kikar på filmen "New years eve", så himla mysigt!! Vi har haft en heldag nere bland alla butiker, och ska senare ikväll iväg för att äta och sedan kika på fyrverkerierna på Skansen, så underbart!

Gillar

Kommentarer

wednesday, snart ledig igen

Bilden är från i början av december när vi faktiskt hade lite snö ute.

I måndags var vi till farmor för att äta tacos och fira en liten jul tillsammans, tycker alltid det är så himla mysigt att ses så det var en bra eftermiddag. Jag är väldigt nöjd med den här julen, känns som man hunnit med allt i en lagom takt och inte stressat allt för mycket, så skönt.

Just nu längtar jag mest till helgen då jag och Daniel ska smita iväg till huvudstaden för att fira nyår tillsammans, bara han och jag. Kommer bli jättemysigt att bara få njuta och strosa runt i Stockholm. Vi tar tåget ner på lördag morgon och tar in på hotellet då, myser runt i staden under dagen för att sedan gå ut och äta på kvällen, och mot tolvslaget åka till Skansen. Jag är även ledig nu på fredag så denna jobbvecka är snart över för mig, även jag gillar mitt jobb och mina arbetskamrater väldigt mycket så är det ganska så skönt att smita på lite ledighet ibland.

Vad ska ni hitta på på nyår?

Gillar

Kommentarer

tuesday, en vacker solnedgång

I söndags åkte vi iväg till Utvalnäs för att mysa med varm oboy och varandras sällskap framför en vacker solnedgång. Vi hade tyvärr inte med oss kameran, men vi använde min iPhone 7 plus istället, och nog blev det bra bilder ändå. Så himla underbara porträtt på min allra finaste Daniel och en himla vacker solnedgång.

På kvällen i söndags åkte vi ner till stan för att kika på "101 åringen som smet från notanoch försvann", jag tyckte den var rolig och väldigt lättsam, den är verkligen i samma stuk som första filmen och skrattade gjorde man många gånger.

Gillar

Kommentarer