tuesday, helgens bockeninvigning

I söndags kände jag mig piggare i förkylningen (så skönt!!) vilket gjorde att vi tog oss en sväng ner på stan för att kika på Gävlebockens 50-års invigning. Det var även julmarknad nere på stan, jag ÄLSKAR julen och allt som hör till, få baka, pynta, gå på marknader, köpa julklappar och dricka glögg och äta pepparkakor framför tända ljus, så himla himla mysigt.

Jag jobbar nu i veckan, och förkylningen känns helt ok, inte helt hundra dock så väntar några dagar till innan man tar sig i kragen för att börja träna ordentligt igen. Imorgon ska jag i alla fall simma med Bellsen och det känns som en lätt och bra start. Jag och Bellsen är väldigt duktiga när det gäller att simma i veckorna, vi har sedan i somras tagit oss till fjärran ungefär 2 gånger i veckan för att simma tillsammans innan jobbet, heja oss!

Idag ska jag och Daniel åka och kika på ett hus som vi är riktigt taggade på, hoppas det är så bra som vi tror det ska vara. Jag längtar sååå himla mycket efter att få flytta till något större med min kärlek, få inreda ett helt hus tillsammans är något jag ser fram emot galet mycket!! Önska oss lycka till!

Gillar

Kommentarer

Thursday, förkylningstider

Puh vad jag INTE orkar med att vara sjuk.. Åkte hem från jobbet igår, hade på känn redan i förrgår att ett förkylning skulle bryta ut... Sååå, nu ligger jag (klädd i min skönaste pyjamas) hemma i soffan och blundar framför tvn. Det är många på jobbet som är sjuk just nu, hur mår ni i dessa förkylningstider?

Gillar

Kommentarer

Sunday, min helg med soffhäng och bio

Vilken mysig fredagskväll jag hade. Jag och Joss myste framför tvn till film samt pratade av oss som bara den. En riktigt tjejkväll med film och chips i soffan!

Igår var jag och Daniel iväg och såg filmen "Fantasiska vidunder och hur man hittar dom", vi tyckte den var riktigt bra! Tips till er som vill gå på bio!

Gillar

Kommentarer