monday, gårdagens promenad

Vilket härligt väder det var igår här i Gävle, solen sken för fulla muggar och luften kändes frisk och alldeles lagomt kall. Jag tog mig därför en liten promenad på morgonen för att vakna till och känna solens strålar värma mot ansiktet. Sen blev det en dag full med städning, tvättning, diskning samt en tur ut till Stadium Outlet där jag hittade på lite träningskläder. En riktigt härlig dag så att säga.

Idag är det måndag igen, helgerna går alldeles för fort.. Det är en vecka där jag har i princip varje dag bokad, allt från utemiddag till träningspass! Vad har ni bokat för denna vecka?

Gillar

Kommentarer

wednesday, Middag på Arab och Svensk

Igår var jag och Daniel ut och åt en go'middag på restaurangen Arab och Svensk här i Gävle. Jag tyckte maten var riktigt god, personalen var trevlig och stället var litet men mysigt, absolut att rekommendera! Jag tog rätten som heter "arabiska grillen" och den är verkligen inte gjord för den som äter lite, utan den ska ätas när man är riktigt hungrig . Det var mycket mat samt att det var riktigt gott, bland annat innehöll den wokade grönsaker, kyckling, oxfile, pommes samt en lamm/nötfärsblandning som kallas kafta, mumsigt värre!!

Gillar

Kommentarer

tuesday, en resa bokad IGEN

Gissa vad jag och Daniel gjorde i helgen?! Vi har bokat en resa till Bali, och GUD vad vi längtar, ska bli så otroligt härligt att komma iväg på en liten backpackingresa tillsammans, i ungefär 3 veckor kommer vi vara borta och bara resa runt! Jag kommer berätta lite mer ingående om hur vi tänkt oss sen när vi själva har listat ut det lite mer exakt, WIIIIE! I mars åker vi i alla fall, så vi har ändå ett bra tag på oss att fundera över vilka platser som vi helst vill åka och kika på, någon som har något tips på saker att se och göra i Bali?

(Bilderna är från senaste gången vi var i Grekland)

Gillar

Kommentarer