friday, soluppgång

Imorse var vi upp ännu en morgon för att kolla på soluppgången, så himla vackert är det. Vi har varit upp några dagar tidigare i veckan för att kika då det är så magiskt fint, vi har även flera kvällar legat på stranden för att drömma oss bort tillsammans under en stjärnklar himmel. Så magiskt.

Gillar

Kommentarer

thursday, middag i centrum

Sitta på balkongen och ta en drink innan vi ska ut och äta i centrum, helt underbart.

Vädret under hela veckan har varit som en riktigt bra svensk sommardag, alltså ungefär 25 grader och strålande sol, mot kvällningen blir det liiiite kyligare dock men att gå ut och äta i en knälång klänning och en kofta fungerar helt perfekt. Hemfärd till Sverige går på kvällningen på lördag, så vi har alltså två dagar kvar att njuta i solen, gött!

Gillar

Kommentarer

thursday, nidri waterfall

Häromdagen tog vi oss en promenad till Nidri Waterfall, det var en härlig promenad dit då man gick vid olivträdgårdar, höns och små bergskedjor. Väl framme vid vattenfallet blev vi ändå mer imponerade än vad vi trodde vi skulle bli. Vi hade läst att det inte skulle vara så mycket vatten där vid den här tidpunkten på året, men vatten det fanns det allt, inte i massiva mängder men det fanns! Det var ett otroligt mysigt litet vattenfall och absolut ett tips för den som åker till Lefkas (Nidri) någon gång !

Gillar

Kommentarer