sunday, resan med bells

Bilderna är tagna på Google.

Som jag skrev i något inlägg här tidigare så har jag en till resa inbokad än den jag har med hjärtat till Grekland. Det är så att jag och Bells ska åka till Barcelona, det ska bli SÅ kul att åka iväg med Bells på en resa igen, det var ett tag sedan vi var iväg på något tillsammans! Vi kommer dit på lördag eftermiddag och åker hem på onsdag eftermiddag. Det ska bli skönt att bara få njuta i solen och upptäcka en stad jag aldrig varit i, och vet ni!? Om en vecka har vi redan sovit en natt i Barcelona, wiho

Gillar

Kommentarer

sunday, en härlig morgon

Idag blev Daniel tvungen att åka in och jobba, så när han åkte iväg imorse fick jag ligga kvar och gosa ner mig under täcket en stund till. Dock kunde jag inte somna om, så jag gick så småningom upp och gjorde mig lite frukost. Att njuta av frukost i sängen framför barnprogram på tvn, det är väl så en söndagsmorgon ska se ut?! 

Vi skulle ha åkt och kollat på ett hus här i Gävle tillsammans idag, men i och med att Daniel jobbar så drar jag med mig pappa på visningen. Är det något som verkar intressant får jag dra med mig mannen min på någon visning här i veckan istället! Huset ligger i Lärkebo, cirka 10/15 minuter från Gävle centrum. Det ser otroligt mysigt ut på bilderna, får se hur man känner när man är på plats!

Gillar

Kommentarer

saturday, nya solglasögon

Häromdagen fick jag hemma dessa snygga solglasögon. De är köpta på Fyndiq och, om jag minns rätt, kallas Diamond Look. Fanns endast 2 kvar när jag klickade hem dessa, så jag hittar inte på dem just nu på hemsidan. Det kommer säkert in fler inom snar framtid, fanns med andra färger på glaset också!

Gillar

Kommentarer