thursday, systers bal

För en vecka sedan hade min syster sin studentbal och jag kunde inte vara annat än avundsjuk! Alla var så himla, himla fina och såg så glada och lyckliga ut i finvädret!

Imorgon är det dags för hennes student och jag kommer nog stå där som en liten lort och bara gråta för att hon är så himla duktig, stolt storasyster!

Gillar

Kommentarer

tuesday, Nordea Masters

Nu i helgen som var så hade jag och Daniel bokat en tripp ner till Stockholm för att kolla på de sista två dagarna av Nordea Masters och njuta av ledig tid tillsammans. Det var väldigt läckert och roligt att se golf på det här viset, har aldrig varit intresserad av golf innan jag träffade Daniel men vips så fick han mig att tycka det var roligt!

Gillar

Kommentarer

tuesday, massor att göra

Nu har det gått några veckor sedan jag var in här på bloggen och jag har haft fullt upp med handling inför Lofoten som jag och Daniel ska åka till på söndag, samt middag med jobbet och andra roligheter. Bland annat att jag och Jossan var någon dag förra veckan till Plantagen och Rusta där vi handlade allt för att göra hennes lilla balkong till den mysigaste i stan.

Nu har jag en kortvecka framför mig på jobbet, igår var det en ledig dag samt att jag på fredag har ledigt för att kolla på min systers student, sen bär det som sagt av till Lofoten i två veckor, wiiiieho!

Gillar

Kommentarer